Ηράκλειο Αττικής – Άλλη μία σιωπηρή, πλην σαφέστατη, αποχώρηση για τον Κ.Κουτρούλη – ΒΙΝΤΕΟ

Μόνος σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου, για δεύτερη μάλιστα φορά, θα οδηγηθεί στις δημοτικές εκλογές ο υποψήφιος δήμαρχος Κυριάκος Κουτρούλης και επικεφαλής της παράταξης «Πνοή».

Ο λόγος για την σιωπηρή, πλην σαφέστατη αποστασιοποίηση της δημοτικής συμβούλου Αικατερίνης Ασημακοπούλου, της μοναδικής δημοτικής σύμβουλου που είχε απομείνει στην παράταξη «Πνοή», μετά τη διαγραφή το 2021 του Χρήστου Τσουλουχά.

Το αποτέλεσμα είναι η συρρίκνωση της παράταξης Κουτρούλη σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου σε μόλις έναν δημοτικό σύμβουλο, τον ίδιο. Το ίδιο είχε συμβεί και την δημοτική περίοδο 2014 – 2019, όταν και τότε είχε αποχωρήσει από την παράταξη Κουτρούλη ο δημοτικός σύμβουλος Πάνος Σπηλιόπουλος.

Προφανώς, όλα αυτά τα χρόνια, μάλλον κάτι πάει… αρκετά λάθος στην παράταξη Κουτρούλη, από την στιγμή που κανείς δημοτικός σύμβουλος που εξελέγη με τη συγκεκριμένη παράταξη, δεν είναι και πάλι υποψήφιος. Το πιο πιθανό είναι ότι υπάρχει ένα χάσμα ανάμεσα στα λόγια και τις πράξεις…

Σιωπηρά πλην… βίντεο

Η «σφραγίδα» της αποχώρησης Ασημακοπούλου αποτυπώνεται σχεδόν ξεκάθαρα σε ένα βίντεο που ανέβασε στο tik tok η δημοτική σύμβουλος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Αικατερίνη Ασημακοπούλου, με θέμα την συγκέντρωση του υποψήφιου δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο Πολιτών» Γιώργου Παπαδημητρίου στην Καναπίτσα – συγκέντρωση στην οποία ήταν παρούσα.

Όπως σημειώνει «Η γειτονιά που μεγαλώσαμε είναι κομμάτι του εαυτού μας, γι’ αυτό και την κουβαλάμε πάντα μέσα μας. Είναι μέρος της ταυτότητάς μας κι αυτού που είμαστε, γι’ αυτό θα προσπαθούμε πάντα να συναντιόμαστε και να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε ο ένας για τον άλλον! Συνάντηση γειτονιάς στο ζαχαροπλαστείο Λαζός. Ηράκλειο Πολιτών – @Γιώργος Παπαδημητρίου #synantisi #dimotokes_ekloges #4xronia_mazi #iraklio_attikis», “ταγκάροντας” σχετικά τον Γιώργο Παπαδημητρίου και την παράταξη «Ηράκλειο Πολιτών».

Δείτε το βίντεο εδώ:

@asimakopoulouaikaterini Η γειτονιά που μεγαλώσαμε είναι κομμάτι του εαυτού μας, γι’ αυτό και την κουβαλάμε πάντα μέσα μας. Είναι μέρος της ταυτότητάς μας κι αυτού που είμαστε, γι’ αυτό θα προσπαθούμε πάντα να συναντιόμαστε και να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε ο ένας για τον άλλον ! Συνάντηση γειτονιάς στο ζαχαροπλαστείο Λαζός . Ηράκλειο Πολιτών -@Γιώργος Παπαδημητρίου #synantisi #dimotokes_ekloges #4xronia_mazi #iraklio_attikis ♬ Wonderful Day – Satria Petir


Επίσης υπήρξε σχετική ανάρτηση και στο facebook:

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU