Ανοικτές 6 με 9 το απόγευμα 8 αυλές σχολείων στο Ηράκλειο για τα παιδιά

Οκτώ αυλές σχολείων του Ηρακλείου θα μείνουν ανοικτές κάποιες ώρες και τον Αύγουστο, για άθληση, παιχνίδι, για παρέα για τα παιδιά. Ήδη αυτό εφαρμόζεται από χθες 7 Αυγούστου και θα ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή του μήνα από τις 18.00 έως τις 21.00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Ηρακλείου:

«Και το μήνα Αύγουστο θα παραμείνουν ανοικτές οι αυλές σχολείων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, σε διάφορα σημεία της πόλης, για να έχουν τα παιδιά ακόμα περισσότερους χώρους στη διάθεσή τους για παιχνίδι όλο το καλοκαίρι. Μάλιστα, με απόφαση των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, η λίστα με τις ανοικτές αυλές μεγαλώνει σε σχέση με τον Ιούλιο. Έτσι, από τη Δευτέρα 7 Αυγούστου και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή του μήνα από τις 18.00 έως τις 21.00 ανοικτά θα είναι τα προαύλια των:

– 2ο Δημοτικό (Ευτυχίας & Χρυσανθέμων)

– 5ο Δημοτικό (πάροδος Κονίτσης)

– 13ο Δημοτικό (Αγίου Νεκταρίου 2)

– 9ο – 10ο  Δημοτικό (Αυγής & Ματρώζου)

– 7ο – 14ο Δημοτικό (Καζαντζάκη & Παπαδάκη)

– 5ο Γυμνάσιο (Πλαπούτα 71)

– 1ο Λύκειο (Πεύκων 50)

– 3ο Λύκειο (λεωφόρος Ηρακλείου 333)

«Φροντίζουμε και για τα παιδιά που θα μείνουν στην πόλη τον Αύγουστο να υπάρχουν χώροι για άθληση, για παιχνίδι, για παρέα. Παρακαλώ όμως τους μικρούς μας φίλους να παίζουν με σεβασμό στα σχολικά κτίρια καθώς σε πολλά από αυτά έχουμε πραγματοποιήσει εργασίες για την ανακαίνιση και τη βελτίωσή τους, τα έχουμε προετοιμάσει για να υποδεχθούν τα παιδιά με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Θέλουμε την πόλη μας ενεργή, θέλουμε οι δημότες να τη λογίζουν σαν το μεγάλο τους σπίτι», σχολιάζει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU