Νίκος Μπάμπαλος – Ηράκλειο Αττικής: «Να ανανεώσουμε την εμπιστοσύνη με ισχυρή εντολή την Κυριακή»

Μήνυμα ανανέωσης της εμπιστοσύνης με το λαό του Ηρακλείου μέσα από μια ισχυρή εντολή στην κάλπη των δημοτικών εκλογών της Κυριακής έστειλε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, στην κεντρική, προεκλογική του ομιλία που έγινε στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου μπροστά σε πλήθος Ηρακλειωτών.

Ο δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη» αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της επόμενης δημοτικής περιόδου, με βασικότερη όλων την συνέχεια του έργου που θα εξακολουθήσει να κάνει την καθημερινότητα των δημοτών καλύτερη.

«Στη θητεία μου ως δήμαρχος, απέδειξα ότι μπορώ να μετατρέπω τα σχέδια σε έργο χειροπιαστό. Να διεκδικώ και να κερδίζω αυτά που ο Δήμος μας δικαιούται», τόνισε ο Νίκος Μπάμπαλος, πλαισιωμένος στο σκηνικό της ομιλίας από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, και συμπλήρωσε:

«Για αυτά που είμαι, για αυτά που πιστεύω, για αυτά που δεσμεύομαι να κάνω πράξη με τους συνεργάτες μου, ζητώ και πάλι την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας. Στις λίγες ώρες που απομένουν μέχρι τις κάλπες, βασίζομαι σε σας. Σας ζητώ να μας δώσετε ισχυρή εντολή, από την πρώτη Κυριακή, για να συνεχίσουμε  το έργο μας για το Ηράκλειο.

Σας ζητώ να ψηφίσετε Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη, να διασφαλίσουμε ότι ο Δήμος μας θα συνεχίσει τη θετική του πορεία, ότι ο η πόλη μας θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά.

Σας ζητώ να ανανεώσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης που μας ενώνει.

Σας ζητώ, την Κυριακή, να κάνετε και πάλι, επιλογή εμπιστοσύνης

Πάμε μαζί, Για το Ηράκλειο, Για να κερδίσουμε το αύριο!»

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ:

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU