Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνία: Δυο μέρες πριν τις εκλογές…

Η απερχόμενη δημοτική αρχή Θωμαΐδου το κάνει όλο και χειρότερο. Μάλλον νομίζει πως ο λαός της Αλσούπολης είναι τελείως αφελής. Δεν εξηγείται αλλιώς πως μόλις 2 μέρες πριν τις εκλογές, ξαφνικά, μπουλντόζες κυκλοφορούν στο Παναιτώλιο, στον χώρο που ο δήμος κατέστρεψε την παιδική χαρά και στέρησε εδώ και 6 μήνες τη χαρά και την ψυχαγωγία από εκατοντάδες παιδιά της γειτονιάς.

Μα καλά, πού νομίζουν ότι απευθύνονται και πιστεύουν πως έτσι μπορούν να ξεγελάσουν όλους τους ανθρώπους που έχουν υποφέρει από την πολιτική τους 4 χρόνια; Πιστεύουν πως έτσι μπορούν να ξεγελάσουν τον λαϊκό κόσμο; Πρόκειται για παλιά και χρεοκοπημένα κόλπα που δείχνουν πως έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνους και βαθιά εχθρικούς για τον λαό ανθρώπους…

Είναι δηλαδή φανερό πως η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν έβγαλε κανένα συμπέρασμα από τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της Αλσούπολης και για την πρώην Altec και για το Παναιτώλιο. Ας τους αφήσουμε στον βούρκο τους…

Ο λαός έχει βγάλει τα συμπεράσματά του.

Μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση αντιπάλεψε αυτήν την απαράδεκτη δημοτική αρχή που συμπεριφέρεται στον λαό της πόλης σαν τους κατακτητές που έδιναν καθρεφτάκια στους ιθαγενείς.

Τώρα είναι η ευκαιρία: Την Κυριακή 8 Οκτώβρη ενισχύστε τη “Λαϊκή Συσπείρωση”.

“Λαϊκή Συσπείρωση” στον β’ γύρο των εκλογών, για να χάσουν τον ύπνο τους όσοι θεωρούν τον λαό μας δεδομένο και να χαμογελάσουν οι άνθρωποι του μόχθου. Είναι στο χέρι μας!

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU