Χάθηκε, για μία ακόμη φορά, το μέτρο… UPDATE Και προκλητική απάντηση

Εντάξει, μπορεί να ξέραμε μέχρι τώρα ότι ο Πατούλης χρησιμοποιεί κάθε μία από τις 8,9,10 ιδιότητες που έχει για την προσωπική του προβολή, ότι χρησιμοποιεί πάρα πολύ συχνά το εξαιρετικά αστείο «μετά από εντολή μου», ότι έχει καμιά ντουζίνα γραφεία Τύπου να του φιλοτεχνούν το προφίλ του, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό που έγινε τις προάλλες με την μετονομασία του θεάτρου του Αττικού Άλσους σε “Κατίνα Παξινού”, προς τιμήν της μεγάλης ηθοποιού, τα ξεπέρασε όλα.

 

Όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, συνειδητοποίησαν ότι το όνομα της Κατίνας Παξινού που είχε χαραχθεί στη μαρμάρινη επιγραφή είχε το ίδιο μέγεθος και την ίδια γραμματοσειρά με εκείνο του Γιώργου Πατούλη που επίσης έχει χαραχτεί στην ίδια επιγραφή!

Συνεργάτες, λέει, του Γιώργου Πατούλη σημείωναν ότι η πλακέτα και η μορφή της δεν ήταν σε γνώση του ίδιου του Περιφερειάρχη και εκείνος δεν γνώριζε ότι το όνομά του θα εμφανιστεί με τόσο μεγάλα γράμματα όσο και της Κατίνας Παξινού.

 

Σοβαρά τώρα; Μιλάμε για μία περίπτωση πολιτικού που όλα ξεκινούν και τελειώνουν στις δημόσιες σχέσεις και τις φωτογραφίες και δεν είχε δει κανείς συνεργάτης του την επιγραφή; Εγώ βάζω το χέρι μου στη φωτιά, ότι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό επιδιώχθηκε, να υπάρχει δηλαδή η ίδια γραμματοσειρά, απλά δεν υπολόγισαν το κράξιμο που θα φάνε, γιατί ακριβώς νομίζουν ότι όλα είναι επικοινωνία.

 

Ωστόσο αυτή τη φορά ο Περιφερειάρχης Αττικής δεν γλύτωσε τη δημόσια ειρωνεία και αποδοκιμασία από πολλά μέσα, δείχνοντας ότι όσο και καλές δημόσιες σχέσεις να φιλοτεχνείς για δεκαετίες, όλα έχουν και ένα όριο στη ματαιοδοξία και στην προβολή για την προβολή.

Και όχι τίποτα άλλο, αλλά πήρε στο λαιμό του και ηθοποιούς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και οι οποίοι αυτοί… πραγματικά δεν γνώριζαν τίποτα για την αμετροέπεια αυτή…

 

UPDATE – 8/7/021

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Περιφέρεια Αττικής προσπάθησε να απαντήσει με ανακοίνωσή της. Ακολουθεί η απάντηση. Ασχολιάστη. Αρκεί και μόνο η ανάγνωσή της.  

“Η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής θα συνεχίσει να στηρίζει και να τιμά τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του -Αρνούμαστε να παρακολουθήσουμε τους οπαδούς της «προοδευτικής» μιζέριας

 Η Περιφέρεια Αττικής επενδύει εμπράκτως στον Πολιτισμό με μια σειρά από δράσεις μεταξύ των οποίων και η μετονομασία του Αττικού Άλσους σε Θέατρο «Κατίνα Παξινού», προς τιμήν της μεγάλης μας ηθοποιού. Δυστυχώς όμως στην πατρίδα μας η ανοησία είναι ανίκητη!

Αντί κάποιοι να  προβάλλουν την εκδήλωση αυτή αλλά και το γενικότερο πρόγραμμα στήριξης των ανθρώπων του Πολιτισμού από την Περιφέρεια κάθισαν με τα υποδεκάμετρα να μετρήσουν το πάχος των γραμμάτων στην αναμνηστική πινακίδα και να χρεώσουν ματαιοδοξία στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη!

Δε θα τους παρακολουθήσουμε στον κατήφορο της μιζέριας. Ούτε θα τους ανταγωνιστούμε. Στο «θέατρο» είναι μοναδικοί. Και βεβαίως δεν θα σχολιάσουμε τους  τηλεοπτικούς συνοδοιπόρους της «προοδευτικής» μιζέριας.

Τιμήσαμε και θα τιμούμε την Κατίνα Παξινού, όπως και άλλους κορυφαίους του θεάτρου μας, όπως τους αξίζει. Δίδοντας το όνομα τους σε θέατρα, εκεί όπου καταξιώθηκαν. Αν κάποιοι δεν το αντέχουν και βρίσκουν ευκαιρία  να εκδηλώσουν το μένος τους κατά του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, πρόβλημα τους”. 

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU