Γαβριήλ (Γαβρίλος) Δαμιανίδης – Νέα Ιωνία: Για τον αθλητισμό της πόλης

Δύο λόγια από τον ίδιο

Ο Γαβριήλ (Γαβρίλος) Δαμιανίδης του Αποστόλου και της Αικατερίνης Που μεγάλωσε και ζει στην ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ είναι ιδιωτικός υπάλληλος και Ιωνιώτης τέταρτης γενιάς, με οικογενειακές ρίζες από την Κωνσταντινούπολη, ενώ και ο παππούς του είχε σημαντική δράση στα κοινά της Νέας Ιωνίας με την υποψηφιότητα του ως δήμαρχος στις εκλογές του 1998.

Είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Νέας Ιωνίας και μέλος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων την πόλης Ζει με την σύντροφο του Γαβριέλα Μιχαίλοβα και περήφανος μπαμπάς της γλυκιάς Κατερίνας.

Άνθρωπος του αθλητισμού, και ειδικά του ποδοσφαίρου, αγωνίστηκε στις μικρές ομάδες του Απόλλωνα Σμύρνης και της Α.Ε.Κ, ενώ στόχο έχει να αγωνιστεί για την αναβάθμιση του αθλητισμού στην πόλη μας.

Γι’ αυτό στηρίζει τον Βασίλη Χριστοδούλου και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

 

Ο Γαβριήλ (Γαβρίλος) Δαμιανίδης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας με την παράταξη «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Χριστοδούλου

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU