Δεν θα λειτουργήσει η δημοτική κατασκήνωση Ν.Ιωνίας

Δεν θα λειτουργήσει φέτος η κατασκήνωση του δήμου Νέας Ιωνίας στο Αλεποχώρι. Όπως σημειώνει σε ανακοίνωση της η δημοτική αρχή, “τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν επιτρέπουν να θέσουμε σε κίνδυνο τις ζωές των παιδιών, των γονέων και των εργαζομένων στην κατασκήνωση”, αναφέροντας πως πάρθηκε αυτή η απόφαση “ παρά τη συστηματική και έγκαιρη προετοιμασία των υπηρεσιών με σκοπό την άρτια λειτουργία της Δημοτικής Κατασκήνωσης”.

Συζήτηση

Η λειτουργία της δημοτικής κατασκήνωσης είχε αποτελέσει θέμα και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Στη συνέχεια εξέδωσαν ανακοινώσεις, τόσο η παράταξη «Δημιουργία – Αλληλεγγύη» (ΕΔΩ), όσο και η «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» (ΕΔΩ).

Τώρα, η δημοτική αρχή ανακοίνωσε το τι πρόκειται να πράξει. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Δήμος Νέας Ιωνίας σας ενημερώνει ότι παρά τη συστηματική και έγκαιρη προετοιμασία των υπηρεσιών με σκοπό την άρτια λειτουργία της Δημοτικής Κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι, τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν επιτρέπουν να θέσουμε σε κίνδυνο τις ζωές των παιδιών, των γονέων και των εργαζομένων στην κατασκήνωση. Αυτή άλλωστε ήταν, είναι και παραμένει η προτεραιότητα την οποία στηρίζει σύσσωμη η κοινωνία.

Η απόφαση της μη λειτουργίας της κατασκήνωσης αυτό το καλοκαίρι ελήφθη ως μέτρο πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊού covid-19, προστασίας της υγείας των κατασκηνωτών και γενικότερα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Η δεδομένη στιγμή, μας επιβάλλει να προτάξουμε το αγαθό της υγείας, να θυσιάσουμε ένα καλοκαίρι για να κερδίσουμε πίσω τις όμορφες, ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές μας.

Δίνουμε, λοιπόν, ραντεβού με τους μικρούς μας φίλους το επόμενο καλοκαίρι με την υπόσχεση ότι θα αναπληρώσουμε αυτήν την καλοκαιρινή εξόρμηση με την καθιερωμένη δημιουργική απασχόληση και όμορφες εναλλακτικές δραστηριότητες στην πόλη μας.

 

«Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει», Πάουλο Κοέλιο”.

Δείτε την ανάρτηση του δήμου Ν.Ιωνίας

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU