Σάρωσε ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού στα Ota Awards, λαμβάνοντας δέκα συνολικά βραβεία

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού κατέκτησε δέκα συνολικά βραβεία στα Ota Awards. Τα βραβεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ota Awards, απευθύνονται αποκλειστικά στους πρωτοβάθμιους και στους δευτεροβάθμιους οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της χώρας και βραβεύονται έργα και δράσεις Δήμων και Περιφερειών.

O Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας υπογράμμισε: «Άλλη μία μεγάλη διάκριση για την πόλη μας στα Ota Awards 2023, όπου συνολικά αποσπάσαμε δέκα βραβεία. Ο Δήμος μας κυριολεκτικά σάρωσε στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, αποσπώντας τα περισσότερα βραβεία μετά τον Δήμο Πειραιά, που αναδείχτηκε και ο Δήμος της τετραετίας. Σας ευχαριστώ όλους σας για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζουμε την προσπάθεια ανάδειξης της πόλης μας  σε όλα τα επίπεδα».

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού έλαβε το 1ο Βραβείο στον τομέα Απασχόληση και Επαγγελματική Κατάρτιση για το διαδημοτικό κοινωνικό δίκτυο «Συμπράττω», το 1ο Βραβείο στην ενότητα στερεών αποβλήτων και τη διαχείριση υδατικών πόρων για το πρόγραμμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης μέσω VR, το 1ο Βραβείο στον τομέα οικονομικής ανάπτυξης για το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και την Παροχή Υπηρεσιών Πληροφόρησης, το 1ο Βραβείο στην ενότητα Ενέργεια για την αναβάθμιση οδοφωτισμού,  το 2ο Βραβείο στην ενότητα Παιδεία για το Ελεύθερο Δημοτικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, το 2ο Βραβείο στην ενότητα Αστικός Σχεδιασμός Δομημένο Περιβάλλον για την Ολική Ανάπλαση της Λ. Δημοκρατίας, το 3ο Βραβείο στην  ενότητα Οικονομική Ανάπτυξη στην Θερμοκοιτίδα Επιχειρηματικότητας, το 3ο βραβείο στην ενότητα Περιβάλλον-Κλιματική Αλλαγή για την ενεργειακή αναβάθμιση τεσσάρων σχολικών μονάδων  στη Δημοτική Κοινότητα Αγίων Αναργύρων, το 3ο Βραβείο στην ενότητα Ενέργεια για τον  Έξυπνο Φωτισμό στο 1ο Λύκειο Αγίων  Αναργύρων, το 3ο Βραβείο στην ενότητα Παιδεία για δράση ευαισθητοποίησης κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU