Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Bazaar με μοναδικές ιδέες για τα δώρα των γιορτών στην Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Ηρακλειωτών Καλλιτεχνών

Χειροποίητες ιδέες και προτάσεις για τα δώρα των γιορτών παρουσιάζουν Ηρακλειώτες καλλιτέχνες που, για ακόμα μια χρονιά, διοργανώνουν την Χριστουγεννιάτικη Έκθεσή τους από τις 20 έως και τις 22 Δεκεμβρίου στον χώρο της Βίλα Στέλλα (Σοφίας και Γαλήνης) με την υποστήριξη του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Η Έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό και τις τρεις ημέρες από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 22.00 το βράδυ, με ελεύθερη φυσικά είσοδο. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν κοσμήματα, είδη διακόσμησης, ρούχα, έργα τέχνης και ό,τι μπορεί να αποτελέσει μια μοναδική επιλογή δώρου για τους δικούς μας ανθρώπους στις γιορτές που έρχονται.

Πόσο μάλλον όταν τα χριστουγεννιάτικα δώρα συνδυάζονται με την στήριξη των συνανθρώπων μας καθώς, με πρωτοβουλία της ομάδας των καλλιτεχνών, ένα σεβαστό μέρος των εσόδων της Έκθεσης θα διατεθεί για τις ανάγκες του Σωματείου Παιδιών με Νοητική Υστέρηση και Αναπηρία «Η Αλκυόνη» που εδρεύει στο Ηράκλειο Αττικής.

Την ομάδα των Καλλιτεχνών αποτελούν οι: Αλέκα Πάκου. Βιβή Πετρέλη. Κατερίνα Στεργίου. Απόστολος Κωνσταντινίδης. Βασιλική Ιωσηφίδου. Σμαράγδα Μοσχοπούλου. Αλέκος Καρούσης. Φανή Κολέτσα. Μαρία Ζαφειροπούλου. Δήμητρα Τζιάνου και το work room «Fashion By Elena». Συντονίζει η Όλγα Φουρνάρου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU