ΚΚΕ Νέας Ιωνίας: Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Ν. Ιωνίας

Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του κλιμακίου των Κ.Ο. Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ με τον πρόεδρο και το διοικητικό σύμβουλο του Α.Ο. Ν. Ιωνίας το απόγευμα της Τρίτης. Το κλιμάκιο του ΚΚΕ αποτελούνταν από τον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Ιωνίας Κώστα Κατιμερτζόγλου και τους Μιχάλη Χασιώτη και Γιώργο Χαμαλίδη, στελέχη του ΚΚΕ.

Ο σύλλογος, ο οποίος αριθμεί πάνω από 240 αθλητές στις κατηγορίες κάτω των δεκαοχτώ ετών και 20 αθλητές στην πρώτη ομάδα, έχει καταφέρει να αναδείξει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σήμερα στις εθνικές κατηγορίες.

Όπως ανέφεραν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Α.Ο. Ν. Ιωνίας, στην όλη προσπάθεια έχουν να αντιμετωπίσουν την σχεδόν μηδενική χρηματοδότηση που διαχρονικά λαμβάνει ο σύλλογος από το κράτος αλλά και τις δημοτικές αρχές με χαρακτηριστικό το ότι ακόμη και το κόστος μετακίνησης των ομάδων για τα εκτός έδρας παιχνίδια τα επωμίζεται ο ίδιος ο σύλλογος.

Επίσης, η έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων, δημιουργεί επιπλέον προβλήματα στην λειτουργία όχι μόνο του Α.Ο. Ν. Ιωνίας αλλά και όλων των υπόλοιπων σωματείων που στεγάζονται στο δημοτικό στάδιο Ν. Ιωνίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο δημοτικό στάδιο αθλούνται πάνω από 1.000 παιδιά και εκατοντάδες ενήλικες αθλητές καθημερινά. Εξαιτίας της έλλειψης βοηθητικών εγκαταστάσεων και γηπέδων τόσο το ταρτάν όσο και ο χλοοτάπητας του σταδίου επιβαρύνονται παραπάνω από τις αντοχές που είναι σχεδιασμένα με αποτέλεσμα το ταρτάν να έχει πάθει καθίζηση σε διάφορα σημεία και ο χλοοτάπητας να γεμίζει με μπαλώματα, δημιουργώντας σοβαρούς κινδύνους ακόμη και για την ίδια την υγεία και την ακεραιότητα των αθλητών.

Την ίδια στιγμή ο φωτισμός του σταδίου είναι ελλιπής, με τον ένα πυλώνα φωτισμού να μην λειτουργεί καθόλου και στους υπόλοιπους τρείς να μην λειτουργούν όλοι οι προβολείς, με αποτέλεσμα να μην πληρούνται ακόμη και οι ελάχιστες προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση αγώνων όταν πέσει το φως του ήλιου.

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ δεσμεύτηκε ότι όχι μόνο θα αναδείξει τα προβλήματα του συλλόγου αλλά και θα απευθυνθεί προς όλους τους αρμόδιους φορείς ώστε να δοθούν εδώ και τώρα λύσεις που έχουν ανάγκη τόσο ο σύλλογος και οι αθλητές του αλλά και συνολικά ο λαός και η νεολαία της Νέας Ιωνίας.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU