«Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» : Σφοδρή επίθεση στον Ηρακλή Γκότση

“Φωτιά” στο δημοτικό σκηνικό της Νέας Ιωνίας βάζει ανακοίνωση της παράταξης «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Χριστοδούλου.

Στην ανακοίνωση γίνεται μία σφοδρή επίθεση στον πρώην Δήμαρχο Ηρακλή Γκότση, κατηγορώντας τον ότι διαβάλει τον Β.Χριστοδούλου σε ήδη υποψήφιους της «Αλλαγής», ενώ υπάρχουν και πολλά υπονοούμενα για τη στάση του στις προσεχείς εκλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τι συμβαίνει στα αλήθεια κύριε Γκότση;

Ως «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία», μια παράταξη που συγκροτήθηκε με καθαρά κινηματικά χαρακτηριστικά και δεν αποτελεί προϊόν οποιασδήποτε «συναλλαγής», έχουμε αποφασίσει να μην απαντάμε σε καμία από τις αήθεις επιθέσεις που δέχεται, κατά βάση, ο επικεφαλής μας και υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Βασίλη Χριστοδούλου, αλλά να προτάσσουμε τις θέσεις μας και τις δράσεις μας ως απάντηση στην «καθεστηκυία τάξη» της Νέας Ιωνίας που τόσο έχουμε ενοχλήσει.

Ωστόσο, επειδή ο κόμπος έφτασε στο χτένι και επειδή κάποιοι εκλαμβάνουν τη σιωπή ως αδυναμία, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε στο λαό της Νέας Ιωνίας τον πρώην Δήμαρχο, Ηρακλή Γκότση.

Ο εν λόγω κύριος στο χρονικό διάστημα από την ανακοίνωση συγκρότησης της παράταξής μας μέχρι σήμερα, έχει απευθυνθεί σε 3 τουλάχιστον ανακοινωμένους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία», λέγοντάς τους ότι: «τον απογοήτευσαν με την επιλογή τους», «γιατί είναι υποψήφιοι με τον Χριστοδούλου» και διάφορα άλλα παρεμφερή.

Σε ερώτηση των στελεχών μας αν έχει κάτι συγκεκριμένο να τους παραθέσει ώστε να αιτιολογηθεί το μένος εναντίον του Βασίλη Χριστοδούλου δεν είχε να δώσει καμία απάντηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος «αυτοδιοικητικός» ουδέποτε στο παρελθόν είχε συγκρουστεί με τον επικεφαλής μας.

Έτσι πληθαίνουν τα ερωτήματα για το τι κρύβεται πίσω από την πεζοδρομιακή και «κατινίστικη» συμπεριφορά του. Εμείς δεν θα μπούμε στη διαδικασία να ψάχνουμε για το εάν ισχύουν ή όχι οι φήμες που κυκλοφορούν στην πόλη σχετικά με το πρόσωπο που πραγματικά επιθυμεί και στην ουσία στηρίζει για δήμαρχο Νέας Ιωνίας.

Στηρίζει τον κύριο Κανλή, που τον διαδέχτηκε στην Ενότητα ή άλλον υποψήφιο δήμαρχο; (Τι «σήμα» μπορεί άραγε να δίνει η μετακίνηση ατόμου του στενού κύκλου του κ. Γκοτση από την Ενότητα σε άλλη παράταξη;)

Σε κάθε περίπτωση εμείς δεν θα παραπλανήσουμε τον Ιωνιώτικο λαό, αλλά ούτε θα παριστάνουμε πως δεν συμβαίνει τίποτα. Θα καταγγέλλουμε πραγματικά γεγονότα και παραδίδουμε τον κ. Γκότση -έστω και θεωρητικά απόντα από τα κοινά του Δήμου- στην κρίση του Ιωνιώτικου λαού.

Τέλος, απευθυνόμενοι προς άπαντες τους «ενδιαφερόμενους» τους ενημερώνουμε πως η «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» ήρθε για να μείνει στην πόλη και τα κοντά ποδάρια των ψεμάτων θα τα κόψουν οι Δημότες με την ψήφο τους στις 8 Οκτώβρη!

Η Αλλαγή είναι απαίτηση του λαού, είναι ένα κύμα που δεν μπορεί να σταματήσει το «χθες» της πόλης, όση σπέκουλα και αν χρησιμοποιήσει, όση χολή και αν χύσει».

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU