Έφυγε από τη ζωή ο Ιωνιώτης αντιδήμαρχος Τάκης Βλασσάς – Ποιος ήταν

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας Τάκης Βλασσάς. Ο «γιατρός» της Νέας Ιωνίας είχε επιβαρυμένη υγεία εδώ και αρκετά χρόνια λόγω και των αιμοκαθάρσεων που έπρεπε να πραγματοποιεί. Δυστυχώς η τελευταία του εισαγωγή στο νοσοκομείο πριν λίγες ημέρες δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

 

O Τάκης (Παναγιώτης) Βλασσάς γεννήθηκε το 1949 στη Νέα Ιωνία στην περιοχή του Περισσού. Ήταν έγγαμος από το 1974 και είχε δύο κόρες. Πτυχιούχος Ιατρικής με ειδίκευση στην Πνευμονολογία και την Γενική Οικογενειακή Ιατρική. Επί σειρά ετών Ελεγκτής Ιατρός του Δημοσίου και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής στην Αγία Παρασκευή.

Υπηρέτησε ως Αναπληρωτής Διευθυντής στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου (Παράρτημα του Νοσοκομείου Αγία Όλγα). Εκλεγόταν Δημοτικός Σύμβουλος συνεχώς από το 1990 και διετέλεσε κατά καιρούς Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, μέλος Δημαρχιακής Επιτροπής, Αντιπρόεδρος στα Κ.Α.Π.Η., Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών και μέλος σε πολλά Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, εκπρόσωπος του Δήμου στο Διαδημοτικό Δίκτυο Δομών Υγείας των Ο.Τ.Α. καθώς και Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών “ΙΡΙΔΑ”, που δημιούργησε ο Δήμος με τη συνεργασία του Ο.ΚΑ.ΝΑ και Φορέων του Δήμου.

Ο Τάκης Βλασσάς την περίοδο 1990-1998 ήταν στέλεχος της διοίκησης του Δήμου με επικεφαλής τον τότε Δήμαρχο Πέτρο Μπουρδούκο, το 2002 – 2010 συμμετείχε στη διοίκηση του Δήμου με επικεφαλής τον τότε Δήμαρχο Γιάννη Χαραλάμπους, ενώ από το 2014 και μέχρι σήμερα ήταν στέλεχος της παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» Ν.Ιωνίας με επικεφαλής την σημερινή Δήμαρχο της πόλης Δέσποινα Θωμαϊδου.

Με συνδικαλιστική δράση στην Ε.Ι.Ν.Α.Π. (Συνδικαλιστικό Όργανο Νοσοκομειακών Ιατρών), ήταν επί σειρά ετών εκπρόσωπος του Δήμου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Αγία Όλγα, ενώ είχε και διαρκή δράση μέσα από το ΠΑΣΟΚ Ν.Ιωνίας.

Δείτε φωτογραφίες, διαχρονικά, από τη δράση του στα κοινά:

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU