Έφυγε από τη ζωή ο Ιωνιώτης εκδότης – δημοσιογράφος Βασίλης Μαγκαναδέλλης

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Νέας Ιωνίας ο θάνατος του εκδότη – δημοσιογράφου Βασίλη Μαγκαναδέλλη, ιδιοκτήτη της τοπικής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας www.ionianet.gr

Ο Βασίλης Μαγκαναδέλλης ήταν πρωτοπόρος στον χώρο των τοπικών ΜΜΕ και όχι μόνο.

Η εμπειρία του στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης αρχίζει από το 1990 με την συνυπευθυνότητα της πρωτοποριακής και εξαιρετικής τοπικής εφημερίδας ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ (1990-1996), του νεανικού περιοδικού ΤΕΕΝΑGERS (1992-95) και της διαχείρισης του δημοτικού Ραδιοφωνικού σταθμού 94,1 fm, του Δήμου Ηρακλείου Αττ.(1993-94).

Από το 1998 μέχρι σήμερα ήταν εκδότης της ετήσιας έκδοσης ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, παράλληλα με άλλες εκδόσεις, όπως ο ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ, το ΛΕΥΚΩΜΑ – ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ “ΙΩΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ”, το βιβλίο ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, κλπ.

Ο Βασίλης Μαγκαναδέλλης νοσηλευόταν εδώ και μερικές μέρες στο νοσοκομείο, αλλά η κατάσταση του χειροτέρεψε και δεν μπόρεσε να αποφύγει το μοιραίο.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι μία από τις τελευταίες του αναρτήσεις, ήταν το σημείωμα του για τον θάνατο του αντιδημάρχου Νέας Ιωνίας Παναγιώτη Βλασσά, με τον οποίο συνδεόταν με προσωπική φιλία…

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU