“Εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών και κόκκινα δάνεια” – διάλεξη στο Ηράκλειο

Οι διαλέξεις του Κύκλου Δια Βίου Εκπαίδευσης στον δήμο Ηρακλείου Αττικής συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα, με ένα θέμα που απασχολεί χιλιάδες, εάν όχι εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις. «Οι αλλαγές στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών και η συνολικότερη εικόνα στα κόκκινα δάνεια» είναι το αντικείμενο της 6ης διάλεξης με ομιλήτρια την Γεωργία Βαχαρίδη, δικηγόρο Αθηνών και διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια, την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 18.30 στην κεντρική αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος).

Η δικηγόρος θα εξηγήσει το νέο νομικό καθεστώς και τις δυνατότητες που έχει ο πολίτης για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών του αλλά και τις λύσεις που υπάρχουν στις περιπτώσεις των κόκκινων δανείων.

Φυσικά η παρακολούθηση της διάλεξης είναι με ελεύθερη είσοδο για όλους, χωρίς μάλιστα την ανάγκη πρότερης δήλωσης συμμετοχής. Θυμίζουμε, σε αυτές τις πρώτες πιλοτικές διαλέξεις του Κύκλου Δια Βίου Εκπαίδευσης, του προγράμματος που ξεκίνησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στην κατεύθυνση της διαρκούς κατάρτισης και ενημέρωσης των πολιτών, δεν χρειάζεται κάποια εγγραφή. Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις μπορούν να προσέρχονται την ημέρα της προγραμματισμένης συνάντησης και να δηλώνουν επί τόπου την συμμετοχή τους.

Η Γεωργία Βαχαρίδη είναι διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και μέλος της Ελληνικής Ένωσης Διαμεσολαβητών. Είναι δικηγόρος Αθηνών και έχει εργαστεί ως νομικός σύμβουλος στο Πράσινο Ταμείο και στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας.

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU