Παναιτώλιο: Εγκαίνια Έκθεσης Ζωγραφικής μελών και φίλων του Συλλόγου Φίλων της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής

Ο Σύλλογος Φίλων της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής διοργανώνει έκθεση ζωγραφικής μελών και φίλων στο Παναιτώλιο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Νέας Ιωνίας.

Οι 14 ζωγράφοι που συμμετέχουν είναι: Μαριάννα Βλάχου, Δήμητρα Γλαβά, Έλλη Γλυνού, Σούλα Γλυνού, Νέλλα Ηλιοπούλου, Φανή Κλείτσα, Νίκος Καμπασελέ, Γιώργος Κουνάδης, Γιάννης Λουΐζος, Φωτεινή Μεϊμάρογλου, Σίσσυ Μιχαλοπούλου, Σταυρούλα Παντούση, Μέλπω Πέτρου, Κική Τσούκα.

Στην έκθεση παρουσιάζονται τοπία, ανθρώπινες φιγούρες, νεκρές φύσεις, αγιογραφίες, κόμικς κ.ά. Οι ζωγράφοι χειρίζονται τις πιο γνωστές τεχνικές: ελαιογραφία, ακρυλικά, αβγοτέμπερα, υδατογραφία, μελάνι κ.λπ. Την έκθεση επιμελήθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και ο ιστορικός της Τέχνης Σωκράτης Λούπας.

Ο Σύλλογος «Φίλοι της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής» ιδρύθηκε το 2004 εμπνεόμενος από την ιστορία και την προσφορά της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής στην ελληνική παιδεία επί πεντέμιση αιώνες. Βασικός σκοπός του Συλλόγου είναι η παροχή ηθικής, υλικής και κάθε άλλης μορφής συνδρομής και υποστήριξης του έργου της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής και των μαθητών της. Ιστοσελίδα Συλλόγου: https://filoimegalissxolis.gr/

Χώρος: Παναιτώλιο Πολιτιστικό Κέντρο δήμου Νέας Ιωνίας, Πλατεία Παναιτωλίου

Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή, 5 Μαΐου 2023, 19.00

Διάρκεια έκθεσης: 5 – 7 Μαΐου 2023

Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 13:00 & 17:00 – 21:00

Τηλ: 210 27 53 431

Είσοδος ελεύθερη

Έργα από την έκθεση Παναιτώλιο-Νέα Ιωνία 5.5.23

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU