Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Πρώτη Πρωτομαγιά μέσα στο Κτήμα Φιξ έκαναν οι Ηρακλειώτες

Την 1η Γιορτή της Άνοιξης στο Κτήμα Φιξ, μια ξεχωριστή γιορτή με λουλούδια, βιβλία, εικαστικά, παιχνίδια και δραστηριότητες για τα παιδιά οργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για το τριήμερο της φετινής Πρωτομαγιάς.

Μέσα στο νεοαποκτηθέν πάρκο της πόλης χιλιάδες Ηρακλειώτες και επισκέπτες από τις γύρω περιοχές καλωσόρισαν μαζί την Άνοιξη, αγοράζοντας λουλούδια και βιβλία από τα ανθοπωλεία και τα βιβλιοπωλεία της πόλης, που βρέθηκαν στο Κτήμα, ενώ τα παιδιά έπαιξαν στο πάρκο με τα παιχνίδια που είχε στήσει ο Δήμος και τις δραστηριότητες που είχε ετοιμάσει η Δημοτική Επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ, η Δημοτική Βιβλιοθήκη και εικαστικοί του Ηρακλείου με τη βοήθεια του δημοτικού ΟΠΑΚΜ. Παράλληλα, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος ενημέρωνε τους επισκέπτες για την Ανακύκλωση και μοίρασε ειδικούς κάδους. Πολλούς επισκέπτες προσέλκυσε και το περίπτερο του Σώματος Εθελοντών του Δήμου.

Το τριήμερο κορυφώθηκε ανήμερα της Πρωτομαγιάς, με τη συναυλία που οργάνωσε το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου, με την Ηρακλειώτισσα, Χριστίνα Γκόλια και τη μπάντα της, συναυλία που άνοιξαν τα παιδιά του συγκροτήματος του 4ου Λυκείου της πόλης.

«Αυτό είναι το Κτήμα Φιξ και για αυτό επιμέναμε και παλέψαμε τόσο πολύ να το αποκτήσουμε! Για να μπορούμε τέτοιες ημέρες αλλά και όλο το χρόνο να έχουμε το πάρκο μας, να έχουμε ένα τόπο να γιορτάζουμε, να αναπνέουμε, να περπατάμε… Καλή Πρωτομαγιά, την πρώτη Πρωτομαγιά μέσα στο Κτήμα Φιξ», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU