Έκοψε την πίτα της στη Νέα Ιωνία η Σκακιστική Ακαδημία της Ένωσης Σπάρτης

Την πίτα της έκοψε την περασμένη Κυριακή στη Νέα Ιωνία, η Σκακιστική Ακαδημία της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας, ενώ υπήρξε και βράβευση παικτών και παραγόντων.

 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση «την Κυριακή 25/02/2024 η Σκακιστική μας Ακαδημία  είχε την χαρά να φιλοξενήσει στην αίθουσά μας, την αίθουσα της Ενώσεως Σπάρτης Μ. Ασίας την Ε.Σ.Ο «Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία» για την ετήσια κοπή της πίτας της και την βράβευση πολλών άξιων παικτών και παραγόντων του σκακιού.

 

Μεταξύ πολλών εκλεκτών προσκεκλημένων παρόντες ήταν η  Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κα Ε. Γιακουμάτου ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κος. Παν. Μανούρης, ο πρόεδρος της ΕΣΣΝΑ κος Τ. Δημακάκος ο πρόεδρος της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας κος. Λ. Χριστοδούλου το Δ.Σ της Σκακιστικής μας Ακαδημίας και πολλοί άλλοι. Εκ μέρους του Μητροπολίτη μας κ. Γαβριήλ ευλόγησε την πίτα της ομοσπονδίας ο πατέρας Σωτήριος.

 

Μέσα σε μία υπέροχη ατμόσφαιρα που την έκανε ακόμα καλύτερη, ήταν η βράβευση όλων των νέων παιδιών και προπονητών που έλαβαν πρώτες θέσεις σε διάφορες κατηγορίες πανελληνίων, ευρωπαϊκών και παγκοσμίων τουρνουά.

Ακόμα πιο χαρούμενη στιγμή ήταν όταν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας βράβευσε την Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας στο πρόσωπο του Αντιπροέδρου της κ. Κ. Χατόγλου για την πολύχρονη συμπαράσταση, προσφορά, και υποστήριξή  της στο σκάκι και στην νεολαία μας.

 

Και φυσικά την βράβευση στον νέο μας σύλλογο την Σκακιστική Ακαδημία  στο πρόσωπο του προέδρου κ. Ν. Χατόγλου για την 50χρονη αδιάκοπη πορεία και ενασχόλησή του με τον σύλλογο και πολύ περισσότερο την μεγάλη του αγάπη το ΣΚΑΚΙ!!!».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU