Καταγγελία για βανδαλισμό περιπτέρου της “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”

Οι φασίστες δεν χωράνε στις γειτονιές μας. Καταγγέλλουμε το βανδαλισμό του προεκλογικού περιπτέρου της παράταξης μας “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία ” στο κέντρο της πόλης από φασιστική συμμορία που υπέγραψε ως η εγκληματική, ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης 28 Σεπτέμβριο η συγκεκριμένη συμμορία «διακόσμησε» με φασιστικά σύμβολα και τις λέξεις «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» το περίπτερο και βανδάλισε αφίσες του υπ. Δημάρχου Χρήστου Κανλή.

Η παράταξή μας “ενοχλεί” με τον σταθερό αντιρατσιστικό, αντιφασιστικό της λόγο και με την καταγγελτική της γλώσσα σε φασίζουσες συμπεριφορές και πολιτικές μέσα και έξω από τη Νέα Ιωνία.

Τιμώντας την ιστορία της πόλης μας να δημιουργήσουμε ένα δημοκρατικό μέτωπο ενάντια στους θρασύδειλους εχθρούς της δημοκρατίας, των αγώνων των εργαζομένων και της ελεύθερης έκφρασης της νεολαίας.

Οι πράξεις αυτές αναδεικνύουν την ανάγκη της καθολικής καταδίκης των πράξεών των εγκληματιών φασιστών και ακόμα περισσότερο την ανάγκη απομόνωσης των μισαλλόδοξων φωνών και πρακτικών από τα δημοτικά σχήματα της πόλης μας.

Να απομονώσουμε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU