Δήμος Νέας Ιωνίας και Παναγιώτης Μανούρης καταδικάζουν τους βανδαλισμούς περιπτέρων Κανλή & Χριστοδούλου

Τους βανδαλισμούς των περιπτέρων των παρατάξεων «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Κανλή και «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Χριστοδούλου, καταδικάζουν με ανακοινώσεις του ο Δήμος Νέας Ιωνίας, καθώς και η παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Μανούρη.

Αναλυτικά:

Δήμος Νέας Ιωνίας

Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τα φαινόμενα βανδαλισμού των εκλογικών περιπτέρων υποψήφιων συνδυασμών στις επερχόμενες εκλογές.

Καλούμε τους πολίτες σε εγρήγορση ώστε να αποτραπούν τέτοιες ενέργειες, που πλήττουν τη δημοκρατία και δεν προάγουν τον πολιτικό πολιτισμό με τον οποίο οφείλουμε όλοι να πορευόμαστε.

 

Παναγιώτης Μανούρης

Πληροφορούμενοι τον  βανδαλισμό εκλογικών περιπτέρων  υποψήφιων Δημάρχων  η Παράταξη μας ως παθούσα  τόσο το 2019 (οργανωμένες  επιθέσεις όχι μόνο στα εκλογικά μας περίπτερα αλλά και στην προσωπική μου τιμή και υπόληψη), όσο και πριν πέντε μέρες όταν κάποιοι επιχείρησαν να βανδαλίσουν το εκλογικό μας περίπτερο στην Αλσούπολη  δηλώνουμε ότι  ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τέτοιου είδους  πράξεις οι οποίες  δεν αρμόζουν σε πολιτισμένες κοινωνίες με δημοκρατική κουλτούρα .

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU