Δήμος Νέας Ιωνίας: Στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη Νέα Ιωνία ο Αδ. Γεωργιάδης

Το φαρμακείο ΕΟΠΥΥ στη Νέα Ιωνία άνοιξε ξανά τις πόρτες του για να εξυπηρετήσει τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Το φαρμακείο εξυπηρετούσε πολίτες μας τόσο της περιοχής μας όσο και των όμορων δήμων Νέας Φιλαδέλφειας, Νέας Χαλκηδόνας αλλά και Ν. Ηρακλείου που εξυπηρετούνται από αυτό.

Τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Ιωάννης Τομπούλογλου, ο  Υποδιοικητής του ΕΦΚΑ Γιώργος Παπαδημητρίου, Διοικητές, το προσωπικό του ΕΟΠΥΥ αλλά και το προσωπικό του κέντρου Υγείας.

Ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας για την άριστη συνεργασία τους. Τόνισε ότι ο Υπουργός έκανε πράξη τη δέσμευση που είχε δώσει στον ίδιο σχετικά με την εξεύρεση λύσης ώστε να παραμείνει το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στην Νέα Ιωνία. Το φαρμακείο εξυπηρετεί ανθρώπους σε πολύ μεγάλη ανάγκη και ήταν υποχρέωση όλων των εμπλεκομένων ώστε να επιστρέψει στην Νέα Ιωνία.

Ο Υπουργός Υγείας μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον Δήμαρχο Νέας Ιωνίας Παναγιώτη Μανούρη τονίζοντας ότι με την αποφασιστικότητα, την μαχητικότητα αλλά και την επιμονή του, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα τους ως Δήμαρχος να «τρέξει» το θέμα, καθώς και μέσα από τις συναντήσεις τους τον βοήθησε ώστε να κατανοήσει το μεγάλο πρόβλημα που θα δημιουργηθεί από την μεταφορά του φαρμακείου ΕΟΠΥΥ της Νέας Ιωνίας.

Υπογράμμισε το γεγονός ότι η απόφαση του Δημάρχου Νέας Ιωνίας να  επικοινωνήσει άμεσα το πρόβλημα της μετεγκατάστασης ήταν η αφορμή για να κινηθούν άμεσα οι διαπραγματεύσεις οι οποίες έφεραν και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU