Σωματεία – Φορείς Ν.Ιωνίας: “Με άμεση παρέμβαση επανασυνδέθηκε το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια στην Ν. Ιωνία”

Με την άμεση και δυναμική παρέμβαση σωματείων και μαζικών φορέων της Ν. Ιωνίας επιτεύχθηκε η επανασύνδεση ρεύματος σε οικογένεια με 4 παιδιά που ζει στην Ν. Ιωνία, στην πρώτη κινητοποίηση που έγινε ενάντια στη νέα αντιλαϊκή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Το πρωί της Δευτέρας, έγινε κινητοποίηση στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ στη Μεταμόρφωση. Κάτω από την αποφασιστικότητα των συγκεντρωμένων, αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τους υπεύθυνους και τελικά επανασυνδέθηκε το ρεύμα στην πολύτεκνη οικογένεια.

Νωρίτερα οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στη ΔΕΗ Αγ. Αναργύρων, ωστόσο, έγιναν «μπαλάκι» ανάμεσα στους αρμόδιους φορείς, καθώς ο ένας τους παρέπεμπε στον άλλο. Παράλληλα κατήγγειλαν την παρουσία της Αστυνομίας στον χώρο του ΔΕΔΔΗΕ και απαίτησαν την άμεση αποχώρησή της.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν η Ντιάνα Λιάκου, πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης» μαζί με μέλη του συλλόγου, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου Β. Παρασκευόπουλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Παιδικών Σταθμών Ν. Ιωνίας Βούλα Τσίγκα, εκπρόσωποι Συνταξιουχικών Σωματείων, Συλλόγων Γυναικών, από το Παράρτημα Βορειοδυτικής Αθήνας της Ένωσης Λογιστών (ΕΛΕΠΑ) κ.α.

Οι διαδηλωτές κατήγγειλαν την εμπορευματοποίηση της ενέργειας και τη στρατηγική της «πράσινης ανάπτυξης» που με ζήλο υλοποιεί η κυβέρνηση της ΝΔ και αποτελεί κοινό πρόγραμμα και του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, οδηγώντας σε ενεργειακή φτώχεια τα λαϊκά νοικοκυριά.

Αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ότι «Μόνο ο λαός σώζει τον λαό».

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!!! Ένας για όλους και όλοι για έναν!!!

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU