Μιχαέλα Χείλαρη: Το κορίτσι της γειτονιάς μας, που λατρεύει το ποδόσφαιρο

Μιχαέλα Χείλαρη: Είναι μόλις 10 ετών. Και είναι φανερό πως λατρεύει το ποδόσφαιρο. Όπως μας λέει ο πατέρας της, Νίκος Χείλαρης, ξεκίνησε να παίζει στις αλάνες και σύντομα εγγράφηκε στο summer camp του ΑΟ Ν. Ιωνίας το καλοκαίρι του 2022.

Μετά από 15 μέρες καθημερινής προπόνησης ήρθε και η αγάπη αλλά και η απόφαση να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιρίστρια. Άμεσα το φθινόπωρο εγγράφηκε στην ομάδα κορασίδων της Ν. Ιωνίας. Αυτή ήταν και η αρχή για μια επιτυχημένη χρόνια. Πρώτη σκόρερ στην ομάδα της με 37 γκολ μέχρι στιγμής. Πολλές ασίστ καλές τελικές και πολλές καλές προσπάθειες.

Παρά το γεγονός ότι δεν κατάγεται από εύπορη οικογένεια αποφάσισε να κάνει δοκιμαστικό στην ομάδα του Ολυμπιακού. Σχεδόν ταυτόχρονα μετά από επαφές της οικογένειας με την Nike της δόθηκε χορηγία. Τον Φεβρουάριο ήρθαν και τα καλά νέα από τον Ολυμπιακό.

Έγινε δεκτή μετά από παρέμβαση στελεχών της ΠΑΕ στην σχολή του Ολυμπιακού στην Πεντέλη. Εκεί και στην πρώτη της εβδομάδα έλαβε μέρος σε τουρνουά παγκορασιδων όπου σημείωσε 6 γκολ και έγινε η πρώτη σκόρερ της ομάδας και του τουρνουά. Συνεχίζει λοιπόν τις προσπάθειες και το κυνήγι για την πραγματοποίηση του ονείρου της.

Μετά ήρθαν και οι διακρίσεις. Πολλά μετάλλια με την ομάδα του Ολυμπιακού άλλα και της Ν. Ιωνίας σε τουρνουά. Συναντήσεις με τον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Νίκο Μπάμπαλο όπου αφού την συνεχάρη της έκανε χορηγία την πρόσβαση τα δημοτικά γυμναστήρια για να μπορεί να γυμνάζεται.

Ακόμα έγινε και πρέσβειρα στο Strong Me στον τομέα της συνεργασίας ποδοσφαίρου ανάμεσα σε αγόρια και κορίτσια.

Με την νέα σαιζόν θα αγωνίζεται στην ομάδα κορασίδων του Ολυμπιακού άλλα και θα κάνει προπονήσεις με την μεγάλη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού με στόχο να συμμετέχει κανονικά από την επόμενα χρόνια.

Προσεχώς θα έχει και συνάντηση και με την δήμαρχο της Ν. Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου για να βραβευθεί.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU