Εθελοντισμός, πολιτισμός, αθλητισμός παρουσία του Π.Γιαννάκη και του Γ.Στάνκογλου στο Ηράκλειο – φωτογραφίες

Με επίκεντρο τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η εκδήλωση του Σώματος Εθελοντών του δήμου Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με το δήμο Ηρακλείου Αττικής, μια εκδήλωση στην οποία ανταποκρίθηκε πολύς κόσμος, αλλά και επώνυμοι που είχαν προσκαλεστεί.

 

Στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο θρύλος του μπάσκετ και πρότυπο για τους νέους αθλητές Παναγιώτης Γιαννάκης, ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, η Νίκη Νικολοπούλου από τον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Τομέα Σαμαρειτών, η Κατερίνα Νικοπούλου από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, η ομάδα αθλητών του Α.Σ. Σαολίν Γου Κουνγκ, η παιδική χορωδία των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση.

 

Επίσης ο Δήμαρχος της πόλης Ν. Μπάμπαλος, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ν.Ιωνίας, Ν.Φιλαδελφείας, Χαλκηδόνας & Ηρακλείου Απ., Γαβριήλ, πατήρ Παΐσιος της Ενορίας Αγ. Νεκταρίου, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δ. Αϊβατζίδου, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μ. Ιγγλέση, και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Εντεταλμένη Εθελοντισμού Ευγ. Μπαρμπαγιάννη – Αδαμοπούλου, η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας παράρτημα ΝΙΦΗΜ Μ. Στασινοπούλου.

 

Όπως αναφέρουν οι Εθελοντές «οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην αλληλεπίδραση των τριών σημαντικών αξιών και τον σημαντικό ρόλο που παίζουν στη ζωή μας, ενώ οι αθλητές Σαολίν έκαναν επίδειξη δεξιοτήτων και η παιδική χορωδία μας χάρισε όμορφα τραγούδια μέσα στο πνεύμα της εκδήλωσης.

 

Εντυπωσιακή ήταν και η προσέλευση του κόσμου που δείχνει έμπρακτα ότι οι έννοιες του εθελοντισμού σε σχέση με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό αποτελούν το ερέθισμα των ατόμων να μεταπηδήσουν από το εγώ στο εμείς μέσα από την συνεργασία την αλληλεγγύη και την προσφορά».

 

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος «Τις ημέρες που η ηθική της κοινωνίας μας δοκιμάζεται με ειδήσεις όπως ο απάνθρωπος βασανισμός μικρών ζώων και φαινόμενα οπαδικής βίας, είναι πολύ σημαντικό να προβάλουμε και να αναδεικνύουμε δράσεις που επαναφέρουν την πίστη μας στους ανθρώπους. Το Σώμα Εθελοντών του Δήμου μας έκανε μια σημαντική εκδήλωση σήμερα για να εξηγήσει στον κόσμο τι κάνει και να καλέσει ακόμα περισσότερους στην ομάδα του. Στην παρέα μας εκλεκτοί καλεσμένοι όπως ο μεγάλος Παναγιώτης Γιαννάκης και ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου αλλά και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός».

 

Πηγή φωτογραφιών – βίντεο: Facebook

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU