Γήπεδο ΑΕΚ: Ανακοίνωση του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος στο παιχνίδι της Κυριακής

Ξεκίνησε να λειτουργεί το γήπεδο της ΑΕΚ στη γειτονική Νέα Φιλαδέλφεια και προκειμένου να περιοριστεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα την ώρα των αγώνων, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εξέδωσε ανακοίνωση με οδηγίες ή με προτροπές. Αναλυτικά:

«Σύσκεψη παρουσία του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου, του Αντιδημάρχου – αρμόδιου για τα θέματα της Δημοτικής Αστυνομίας – Σπύρου Μπερδέση, του Γ.Γ. του ΔήμουΓιώργου Σαραντόπουλου, του Διοικητή και του Υποδιοικητή του Γ΄ τμήματος της τροχαίας ΒορειοΑνατολικής Αττικής Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου, Βασίλη Σιαφλά, καθώς και του Διοικητή του Α.Τ. Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Ηλία Τσαγκάρη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο της πόλης, εν όψει του 2ου αγώνα της ομάδας της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

Στην σύσκεψη μεταξύ άλλων αποφασίστηκε πως από το πρωί της Κυριακής δεν θα επιτρέπεται η διέλευση και η προσέγγιση των χώρων πέριξ του γηπέδου τόσο σε οχήματα (Ι.Χ.), όσο και σε ρυμουλκούμενες καντίνες, στις οδούςΧρυσοστόμου Σμύρνης, Ιωνίας, Καππαδοκίας, Ατταλείας, Μερσίνης και Κιλικίας.

Σε αυτό το πλαίσιο παροτρύνουμε τους φίλους της ομάδας της ΑΕΚ που θα επισκεφτούν την πόλη μας να προτιμήσουν για την μετάβασή τους στο γήπεδο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΗΣΑΠ, λεωφορεία, τρόλεϊ).

Η δημοτική μας συγκοινωνία θέλοντας να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση, για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και για την εξυπηρέτηση των θεατών, από τις 12 έως τις 3.30 μ.μ. θα εκτελεί δρομολόγια κατά μήκος της Λ. Δεκελείας (με αφετηρία την συμβολή των οδών Δεκελείας και Χαλκίδος στη Νέα Χαλκηδόνα – και τέρμα επί της Λ. Δεκελείας και Χίου στη Νέα Φιλαδέλφεια), με ενδιάμεσες στάσεις: «στάση Κανάκη» και «στάση Κομπαρσίτα».

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμεαπό την ΠΑΕ ΑΕΚ οι πύλες του γηπέδου θα ανοίξουν δυόμιση ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα και συγκεκριμένα στις 13.30.

Ενημερώνουμε επίσης τους συμπολίτες μας καθώς και τους επισκέπτες της πόλης μας πως απαγορεύεται η είσοδος οχημάτων (ΙΧ), η στάση και η στάθμευση επί της μεγάλης πλατείας και του πεζοδρόμου που δημιουργήθηκε μετά την υπογειοποίηση της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών. Οι έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας για τη διασφάλιση της ανεμπόδιστης κίνησης πεζών και ατόμων με αναπηρίες, τις επόμενες ημέρες θα είναι εντατικοί.

Όλοι μαζί «βάζουμε γκολ»… στην εύρυθμη λειτουργία της αγαπημένης μας πόλης από την… Δεκελείας!

Σας ευχαριστούμε θερμά!»

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU