Δήμος Νέας Ιωνίας: Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο 4ο Γυμνάσιο

Την πόλη της Νέας Ιωνίας επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος μετέβη στο 4ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας προκειμένου να συνομιλήσει με εκπαιδευτικούς οι οποίοι διορίστηκαν φέτος μόνιμα σε μονάδες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

 

Τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκαν η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας κ. Γιάννης Ψαχούλας και ο Διευθυντής του 4ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας κ. Γιώργος Γρηγοράκης.

 

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις μεταρρυθμίσεις που έχουν υλοποιηθεί για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος, στην καλύτερη παρακολούθηση των τεχνολογικών και επιστημονικών εξελίξεων για την εκπαιδευτική διαδικασία και στις ποικίλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί.

 

Στη σύντομη συνάντηση, η Δήμαρχος τους ενημέρωσε για διάφορα ζητήματα της πόλης και τους ευχαρίστησε τον Υπουργό για το ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας Κυβέρνησης, Υπουργείο, Δήμου και Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU