Αριστείδης Χατζησαββίδης – 7η ενημέρωση 25/4/23

Αγαπητοί συμπολίτες συμπολίτισσες, η  ενημέρωση αυτή προκλήθηκε από την χθεσινή ΨΕΥΔΗ κοινή ανακοίνωση των επικεφαλής των Παρατάξεων «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» κ. Μανούρη και της «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ» κ. Κανλή.

Κύριε Κανλή και κύριε Μανούρη από κοινού βγάζετε ΨΕΥΔΕΙΣ ανακοινώσεις, στις φίλες και τους φίλους σας,  πλην όμως η αλήθεια σας που δήθεν διατυμπανίζετε, ούτε μια μέρα δεν κράτησε. Λίγες ώρες πέρασαν και το αποδείξατε περίτρανα!!! Το ίδιο βράδυ που είχαμε Δημοτικό Συμβούλιο ούτε εσείς κε Κανλή  δεν ήρθατε ούτε ο κ. Μανούρης με σύσσωμη την Παράταξή του για να μην γίνει απαρτία. Τα καταφέρατε!!!!! Συγχαρητήρια!!!  Μόλις 16 από τους 41 Δημοτικοί Σύμβουλοι παραβρέθηκαν.

Κατά τα άλλα διατυμπανίζετε πως δεν παρεμποδίζετε το έργο της Δημοτική Αρχής.

Ξέρατε πολύ καλά πως το πρώτο θέμα ήταν η δεύτερη αναμόρφωση του Προϋπολογισμού και έπρεπε να ψηφιστεί  από το Δημοτικό Συμβούλιο για να προχωρήσουν τα τεχνικά έργα που αφορούν την πόλη μας και την προετοιμασία της κατασκήνωσης, για τις διακοπές των παιδιών μας.

Το παραμύθι σας στους φίλους σας μπορεί να πείθει αλλά δεν πείθει τους συμπολίτες και συμπολίτισσες της πόλης μας.  Γιατί το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει με  μικτό τρόπο δηλαδή, μπορούν όλοι να συμμετέχουν όχι μόνο με φυσική παρουσία αλλά και με τηλεδιάσκεψη από το σπίτι από το γραφείο και από το κινητό. Ποιους αλήθεια κοροϊδεύατε όταν χωρίς ντροπή λέτε πως δεν παρεμποδίζετε το έργο της Δημοτικής αρχής;

Το έργο αυτό το έχουμε δει κατ’ επανάληψη. Όχι μόνο χθες. Δεν είναι πρώτη φορά.

Προσπαθήσατε παραπλανητικά στην κοινή σας ΨΕΥΔΗ ανακοίνωση να μιλήσετε και για λογαριασμό των άλλων παρατάξεων, λες και είναι άφωνες.

Δεν ξέρω κ. Κανλή αν γνωρίζουν στο κόμμα σας που εναγωνίως επιζητάτε την στήριξή του,  αν γνωρίζουν εκ των προτέρων τα τοπικά και κεντρικά στελέχη, αν συμφωνούν με τις επιλογές σας, αν τους πείθετε ότι σας βοηθάνε οι κοινές ανακοινώσεις και δράσεις με τον κ. Μανούρη.

Απεναντίας  το μόνο  σίγουρο  είναι πως βοηθάνε το στέλεχος που συνυπογράφει μαζί σας που καταφέρνει με όλες τις Κυβερνητικές συνθέσεις να καταλαμβάνει υψηλόμισθες θέσεις.  Εσείς γιατί δεν το καταλαβαίνετε αυτό;

Μόλις χθες στην 6η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ αναφέρθηκα στις «αρετές» του, που έχει την ικανότητα να έχει κρατικές υψηλόβαθμες και υψηλόμισθες θέσεις, την πολυτέλεια να βάζει τρικλοποδιές στους φορείς που δήθεν υπηρετεί. Να εκτιμήσω πως η ικανότητα αυτή έχει επηρεάσει, πείσει; και τον δικό σας φορέα που είναι η Παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ» και τον τοπικό πολιτικό σας φορέα που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ;

Μην υποτιμάτε τους πολίτες αυτής της πόλης. Ανεξάρτητα από τις επιλογές που θα γίνουν στις Εθνικές εκλογές, ο τόπος μας, η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ έχει ανάγκη από ανθρώπους της προσφοράς και ΟΧΙ από τα στελέχη που θέλουν να λύσουν τα προσωπικά τους προβλήματα.

Με εκτίμηση στους ενεργούς πολίτες

 

Άρης Αριστείδης Χατζησαββίδης

Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Δήμου Νέας Ιωνιάς

 

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU