ΚΚΕ Καλογρέζας – Αλσούπολης: «Το Παναιτώλιο ανήκει στα παιδιά φτιάξτε τώρα την παιδική χαρά»

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την μαζική και δυναμική κινητοποίηση των συλλόγων γονέων και των κατοίκων της Αλσούπολης στο δημοτικό συμβούλιο, που επέβαλλαν την λήψη απόφασης για αποκατάσταση της παιδικής χαράς στο Παναιτώλιο και την διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα του και όμως η δημοτική αρχή της κ. Θωμαΐδου επιδεικτικά κωλυσιεργεί για την υλοποίηση της απόφασης αυτής.

Είναι δίκαιη η αγανάκτηση του λαού της περιοχής μας καθώς τώρα, που έχει έρθει η άνοιξη, αντί να χαίρονται με τα παιδιά τους τους τελευταίους ελευθέρους χώρους και τις παιδικές χαρές της περιοχή μας, αντικρίζουν τα «κουφάρια» των παιδικών χαρών στο Παναιτώλιο, στην πλατεία Αναπήρων και αλλού με αποτέλεσμα να υποχρεώνονται να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη  για να μπορούν τα παιδιά τους να απολαμβάνουν μερικές ώρες παιχνιδιού και ψυχαγωγίας, που τόσο πολύ έχουν ανάγκη, σε παιδότοπους και αλλού.

Την ίδια στιγμή αυτή η πολύ άσχημη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με ευθύνη της δημοτικής αρχής Θωμαΐδου, καθόλου δεν την εμποδίζει να αξιοποιεί το Παναιτώλιο για διάφορους σκοπούς εκτός από το να είναι χώρος ανοικτός για τα παιδιά και για όλο το λαό, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη οργή.

Απαιτούμε εδώ και τώρα η δημοτική αρχή να λάβει όλα τα μέτρα και άμεσα να αποκαταστήσει την παιδική χαρά στο Παναιτώλιο και στις άλλες πλατείες της πόλης, χωρίς να εμπλέκει ιδιώτες ανοίγοντας επικίνδυνους δρόμους.

Προειδοποιούμε τη δήμαρχο κ. Θωμαΐδου και την δημοτική αρχή της ότι θα μας ξαναβρούν, μαζί με το λαό της περιοχής, μπροστά τους.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ

ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Ν. Ιωνία

25/4/2023

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU