Συμβάντα με την Βάντα: Θυροκόλλησέ το, το τιμημένο δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω

Συμβάντα με τη Βάντα***It is official συμπολίτες μου! (Είχε προαναγγελθεί βέβαια αλλά καλός-καλός ο Σταύρος-Σταύρος, δεν είναι και να πολυπιστεύεις ό,τι λέγεται στις εκπομπές του).

***Στήθηκα λοιπόν 22 Απριλίου και τα είδα όλα με τα ίδια μου τα μάτια και την επίσκεψη στην ΠουτουΔου και το διάγγελμα παύλα απολογισμό παύλα τι-πίνεις-και-δεν-μας-δίνεις και τον κύριο νωματάρχη με τα λιλιά να θυροκολλεί το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής.

***(Ο Μάκης είχε στηθεί απ’ τις 21 Απριλίου αλλά εντάξει είναι τα εξαρτημένα αντανακλαστικά μην τα ματαλέμε, τιμά τη Δημοκρατία μ’ έναν τρόπο εριστικό).

***Η γιορτή της Δημοκρατίας είναι εδώ ενωμένο δυνατό!

***(Το ΠΑΣΟΚ δεν ξέρω. Λίγο η «ούτε-ούτε» στάση του, λίγο οι Λοβερδαίοι, λίγο ο… επιβήτορας Οικονόμου –κουκλάκι με τη ριγέ μαρινέρα by the way– θα δούμε πώς θα πάει αυτό).

***Έρθεν η ώρα του κυρίαρχου λαού σου λεω! Γόνιμος διάλογος, πολιτική επιχειρηματολογία, παρουσίαση έργου, προγραμματικών θέσεων, σοβαρές προσεγγίσεις και αναλύσεις για το αύριο του τόπου αλλά παράλληλα και… οι ανθρώπινες στιγμές των μεγάλων ανδρών και γυναικών..

*** (Εδώ ακόμα δεν άρχισε το προεκλογικό πάρτι και ήδη μάθαμε ότι η πρώτη λέξη που έγραψε ο γιος του Χατζηδάκη ήταν ΕΦΚΑ! Αχ φουκαριάρικο παιδί –και ΕΦΚΑ! Άσε που μάθαμε ότι ο Πωρθυπουργός «μπορεί» και να έκλαψε με την τραγωδία στα  Τέμπη. Επίσης «μπορεί» και να κάνει τατουάζ- στην ίδια εκπομπή όλα!)

***Το κυρίαρχο είναι ότι έρθεν η ώρα να αποκατασταθεί η υστερική αλήθεια: Ο Τσίπρας μας έβαλε στα μνημόνια και αν ξαναρθούνε οι Μαδουραίοι (έξω και μακριά!) θα φέρουν το 4ο μνημόνιο.

***Ε τι, όχι; Πώς όχι;

***Εγώ τον ακούω τι λέει ο Πωρθυπουργός μας και τον στηρίζω! Μακριά από ψέματα, λάσπη και άδεια συνθήματα! Επενδυτική βαθμίδα και ξερό ψωμί! Και στον τελικό θα γίνει… του πέναλτι..

***(Ε, τι; Ποιον θα στηρίξω δηλαδή; Τον Βαρουφάκη με τη Δημητρούλα και τα φλουριά της; Δημητρούλες τέλος εκτός αν κάνει κάνα άνοιγμα ο Ανδρουλάκης στη… χήρα -δεν περισσεύει ούτε μια ψήφος, Νικόλα σκέψου το!).

***Σκέψου το γιατί είδες τι παίζεται και στο Βελοπουλέικο. Τι να σου κάνει κι η κηραλοιφή! Άμα μπει στην κουβέντα το παλιό καλό ελαιόλαδο… χέλι ο βουλευτής!

***Αρχηγοί και παλικάρια γίνανε μαλλιά  κουβάρια! «Εσύ που κάνεις κρυφοκολεγιές με τους Νεοδημοκράτες», «Εσύ που κατεβάζει Χρυσαυγίτες»… «Παραιτούμαι very θιγμένος», «Όχι σε παραιτώ εγώ και να φέρεις τα Τελοπόν πίσω!».

***Αμ, δεν έχουν ανάγκη οι κασιδιαραίοι τον Βελόπουλο. Το χαλάκι μια χαρά τους έχει στρωθεί απ’ τις ντεμέκ τροπολογίες. Θα κρυφτεί ο Κασιδιάρης πίσω απ’ τον αντιεισαγγελέα και μετά όντως θα μιλάμε για Έλληνες γ.τ. π. μ’ όλους αυτούς μέσα στο κοινοβούλιο, υπό την ονομασία Ε.Α.Ν., ΑΜ.ΔΕ., ΣΚΑ.ΤΑ., κι ό,τι άλλο αρκτικόλεξο ρημαδοσκαρφιστούν που βρήκαν και τα κάνουν!

***Βρήκε και τα ‘κανε ο Γεωργούλης;

***Βρήκε. Ένα παντελώς άχρηστο εκλογικό σύστημα. Δεν μας πάει ο σταυρός στην Ευρωβουλή, ας το παραδεχτούμε κι εμείς και τα κόμματα βέβαια!

*** Ας κάνουν ένα κουμάντο να κατεβάζουνε μια σοβαρή λίστα φιξ να ψηφίζουμε να πάει στην ευχή. Μην ψηφίσουμε και κάνα Κοκλώνη στο τέλος και ξεφτιλιστούμε εντελώς! Μας φτάνουν τα Predator!

***Όσο για το τι έκανε… να περιμένουμε μεν να αποφανθεί η δικαιοσύνη αλλά στο μεταξύ ας μαζέψουν κάποιες αριστερίτσες τον αμοντάριστο σεξισμό τους κι ας σταθούν δίπλα στο θύμα κι όχι πλάι στον ωραίο, επιτυχημένο και ολίγον «σύντροφο» Γεωργούλη.

***Αν ήταν να βιάζουν, να δέρνουν ή να παρενοχλούν μόνο οι κακάσχημοι πένητες ακροδεξιοί δεν θα ‘χε σκάσει και το #metoo που κατά βάση οι κατηγορίες βαραίνουν άνδρες με εξουσία… την όποια εξουσία, τρομάρα τους!

***Ό,τι κι αν αποφασίσει πάντως η δικαιοσύνη, ο ΣΥΡΙΖΑ τον έτζασε τσακ μπαμ και δεν αρχίσε τα: «ο κύριος Λιγνάδης παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους» και «μας εξηπάτησε ένεκα της βαθιάς υποκριτικής του τέχνης»!

***Ασ’ τον ρε Σκέρτσο να πάει στο ντιμπέι με τον Τσίπρα. Πόσες χαρές μας έμειναν στην παλιοζωή!

 

Ντιμπέι ρε! Ντιμπέι!

Βάντα Κακιοπούλου

ΥΓ1:: Ούτε στεφάνι, ούτε ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Πολιτισμού στην πολιτική κηδεία της τέως υπουργού Πολιτισμού και ευρωβουλεύτριας Μυρσίνης Ζορμπά. Αριστεία και πολιτικός πολιτισμός μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

ΥΓ2: Δέσποινα Γερουλάνου, Μισέλ Δημόπουλος, Μυρσίνη Ζορμπά. Τρία δύσκολα αντίο. Ευχαριστούμε.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU