Αριστείδης Χατζησαββίδης – 5η ενημέρωση 4/4/2023

Αγαπητοί συμπολίτες συμπολίτισσες, η ενημέρωση αυτή αναφέρεται στην 7η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στις 27/3/2023 και ειδικότερα στο εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα της παιδικής χαράς στο Παναιτώλιο, που έφερε η «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ».

Θα παρουσιάσω ολιγόλεπτα βίντεο για να αποκαλύψω το ΜΠΑΧΑΛΟ που δημιουργούν συνειδητά τα στελέχη της Αντιπολίτευσης με βρισιές, με απειλές, με αυθαιρεσίες και τραμπουκισμούς.

Πρωτοστάτης το Κ.Κ.Ε. και ακολουθούν όλοι οι άλλοι, γιατί νομίζουν πως φθείρουν έτσι την Δημοτική Αρχή και θα ωφεληθούν αυτοί λόγω προεκλογικής περιόδου, Εθνικών και Αυτοδιοικητικών εκλογών ως παρατάξεις και ως κόμματα.

Πως αλλιώς εξηγείται όλη αυτή η θλιβερή παράσταση αφού η αντιπολίτευση έχει πλειοψηφία και με ηρεμία μπορεί να πάρει τις αποφάσεις που θέλει και βεβαίως πρέπει οι εισηγήσεις να είναι τεκμηριωμένες.

Το 1ο βίντεο αποκαλύπτει κάποιον «κύριο» που κάθεται στη θέση της Δημοτικής Συμβούλου κυρίας Μποτζιολή ο οποίος αυθαίρετα παίρνει τον λόγο, δεν αναφέρει το όνομά του όταν ρωτάει ο Πρόεδρος ποιος είναι αυτός που μιλάει και στη συνέχεια παρεμβαίνει συνεχώς πάνω στην ομιλία της Δημάρχου.

Ο Πρόεδρος δεν ανέχεται το μπάχαλο που θέλουν να επιβάλλουν οι παριστάμενοι, διακόπτει το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στο 2ο βίντεο ο ίδιος «κύριος» απειλεί τον Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών, ενώ του δίνει τον λόγο ο Πρόεδρος προκειμένου να ενημερώσει το σώμα. Παρεμβαίνει αυθαίρετα ο «κύριος» και λέει στο Διευθυντή των Τ.Υ. «Απόφαση πήρες εσύ από σένα θέλουμε απάντηση. Ε πως θα γίνει ε πως, πες ότι θες πολιτισμένα αλλά μην κάνεις παιχνίδια. Και απάντησέ μας. Ωραία πες μας πως».

Αμέσως μετά τάχα διαδικαστικά με το έτσι θέλω παρεμβαίνει ο τραμπούκος Χαμαλίδης μας κερνάει ΚΩΝΙΟ και τον χειροκροτούν οι παριστάμενοι.

Στο 3ο βίντεο ο τραμπούκος πάλι δημοτικός σύμβουλος Χαμαλίδης Θεόδωρος βρίζει χυδαία τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου με τις φράσεις: «Αι στο διάολο ρε μαλάκα, δεν ντρέπεσαι γαϊδούρι ε γαϊδούρι, θα μου πεις εγώ παίρνω και σύ είσαι ο αμερόληπτος και συνεχίζει…

Στο 4ο βίντεο ο αποκαλυπτικός δημοτικός σύμβουλος κ. Λαζαρίδης ομολογεί μέσα από διαλόγους, αντίλογους με τον κ. Χριστοδούλου ότι «αφού ζήσαμε αυτό το θέατρο του παραλόγου που έγινε απόψε, δεν μίλησα καθόλου, δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται, της τρελής γινότανε λοιπόν θέλω μόνο μία ερώτηση να κάνω.

Τίθεται θέμα ο δημόσιος χαρακτήρας του Παναιτωλίου; Τότε γιατί το βάζουμε αυτό; …… Τώρα ηρέμησε λίγο το πράμα και καταλαβαίνω τι γίνεται, από που προέκυψε αυτό για να μείνει δημόσιος χαρακτήρας το Παναιτώλιο;…… θέλω να θυμίσω επειδή και ο αγαπητός φίλος ο λαλίστατος Αντιδήμαρχος Οικονομικών δεν μίλησε καθόλου απόψε, αύριο θα βγάλει πάλι το φιρμάνι λέω το εξής: Το ζήτημα είναι … γίνονται αντιπαραθέσεις Λαζαρίδη – Χριστοδούλου…».

Χατζησαββίδης: «Ζήτησα τον λόγο γιατί αναφέρθηκε στο όνομά μου ο φίλος μου ο Γιάννης Λαζαρίδης. Γιάννη πολύ συνειδητά δεν πήρα τον λόγο γιατί πολύ συνειδητά δεν συμμετείχα σ’ αυτή την παράσταση που δόθηκε στο ακροατήριο από τη «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» και αυτού του είδους τις παραστάσεις τις απεχθάνομαι, γιατί δεν είναι παραγωγικές και δεν λύνουν τα προβλήματα. Παρακολουθώ ακούγοντας όλους με πολύ προσοχή και θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο για την τεράστια υπομονή του να ανέχεται όλη αυτή την κακόπιστη παράσταση. Αυτό έχω να πω, τώρα πως θα το χρησιμοποιήσω θα το δείξει το μέλλον. Ευχαριστώ Πρόεδρε».

Αγαπητοί συμπολίτες συμπολίτισσες, όσοι βέβαια έχετε υπομονή να παρακολουθήσετε όλο το βίντεο θα βγάλετε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για το τι πρέπει να κάνετε ως ΠΟΛΙΤΕΣ στις επερχόμενες εκλογικές διαδικασίες.

 

Αριστείδης Χατζησαββίδης

Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Δήμου Νέας Ιωνία

 

Εδώ μπορείτε να δείτε τα βίντεο:

 


Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU