Αριστείδης (Άρης) Χατζησαββίδης – Νέα Ιωνία: ΑλλάΖΟΥΜΕ τη ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ μας! ΣυνεχίΖΟΥΜΕ μαζί σας!

Αγαπητοί συμπολίτες- συμπολίτισσες σε 11 ημέρες από σήμερα θα αποφασίσετε με την ψήφο σας, ποιοι και πως θα διοικήσουν αυτή την πόλη μας, αν πραγματικά ενδιαφέρονται για τα προβλήματα των ανθρώπων που ζούνε και δραστηριοποιούνται σ’ αυτήν.

Στη 10η ενημέρωση που έκανα στις 10/07/2023 με τίτλο «Η αντιπολίτευση εμπαίζει και παραπληροφορεί τους πολίτες» μεταξύ άλλων ανέφερα:

Ματαιώθηκαν 17 Δημοτικά Συμβούλια που σημαίνει καθυστέρηση αποφάσεων για ένα χρόνο με δεδομένο, πως γίνονται ένα με δύο Δ.Σ ανά μήνα. Πρωτεργάτες σε πλήρη σύμπλευση οι Παρατάξεις «Δημιουργία  Αλληλεγγύη» και η «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία». Εξαίρεση η «Λαϊκή Συσπείρωση» που είναι παρούσα.

Προστέθηκαν τα δύο τελευταία Δημοτικά Συμβούλια σύνολο 19 αφού απείχαν σκόπιμα, για εντελώς καθαρά υπηρεσιακά θέματα, που αφορούν την αναμόρφωση του προϋπολογισμού, την μισθοδοσία των εργαζόμενων, την κατανομή της χρηματοδότησης στα σχολεία την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ. και άλλα.

Ενώ σκόπιμα παρεμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, τα στελέχη αυτών των δύο παρατάξεων έρχονται με θράσος καθημερινά και σας ζητούν την ψήφο, με την υπόσχεση να λύσουν τα προβλήματα.

Σας είπε ένας εξ’ αυτών ότι είναι δικαίωμα του να μην πηγαίνει στα Δημοτικά Συμβούλια;

Ότι του δίνετε λευκή επιταγή να κάνει ότι γουστάρει μετά την εκλογή του;

Στην Οικονομική Επιτροπή που έχουν θεσμική εκπροσώπηση επιδεικτικά απουσιάζουν, γιατί η Δημοτική Αρχή έχει πλειοψηφία.

Στα θέματα που κάνουν κριτική όπως το γήπεδο που αποφασίσαμε την ολοκλήρωση της διακήρυξης των 802.000 ευρώ, της ψηφιακής πολιτικής του Δήμου 1.800.000 ευρώ και πολλά ακόμη απέχουν, γιατί δεν μπορούν να κάνουν τα παιχνίδια που κάνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Χωρίς κόστος δίνουν αφειδώς υποσχέσεις. Το παρελθόν και το παρόν τους διαψεύδει. Διεκδικούν να γίνουν Δημοτική Αρχή, για να λύσουν τα προσωπικά τους προβλήματα.

Μετακινήσεις στελεχών του κ. Γκότση προς τον κ. Μανούρη για τον λόγο αυτόν έγιναν. Ο κ. Μανούρης από το 2011 είναι διορισμένος κρατικοδίαιτος.

Το 2019 θυμόμαστε όλοι τι έλεγαν τα στελέχη της «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» για την «Δημιουργία  Αλληλεγγύη». Γιατί σφιχτό -αγκαλιαστήκανε στην πορεία; Τι τους ενώνει; Έχει μεταλλαχθεί τόσο πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ από τους Γκοτσικούς που τον στήριξαν;

Και καλά τα ηγετικά στελέχη μεταλλάχθηκαν μέσω της εξουσίας. Η βάση που ανιδιοτελώς συμμετέχει γιατί ανέχεται αυτά τα παρακμιακά φαινόμενα;

Αγαπητοί συμπολίτες- συμπολίτισσες

Καλείστε να συγκρίνετε την θητεία του κ. Γκότση με την τετραετία της κας Θωμαΐδου, που κατά την γνώμη μου είναι η νύχτα με την μέρα, παρά τα τεράστια προβλήματα σαμποτάζ στα Δημοτικά Συμβούλια, με την αποχή από τις συγκεκριμένες παρατάξεις, με την στρατηγική υπονόμευσης του κορυφαίου θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου και την διετή περίοδο του κορονοϊού.

Ο ομολογημένα αποτυχημένος Νόμος άλλαξε. Η Δημοτική Αρχή θα έχει πλειοψηφία σε όλα τα όργανα για να εφαρμόσει ανεμπόδιστα την πολιτική της.

Στον τοίχο μου στο fb Aristeidis Hatzisavvidis μπορείτε να διαβάσετε τις διαχρονικές μου τοποθετήσεις, για όλα τα θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας.

Είστε το αποφασιστικό σώμα που με την ψήφο σας μπορείτε να επιλέξετε ικανά στελέχη της προσφοράς, αποκλείοντας τους καιροσκόπους.

Σας καλώ να επανεκλέξετε την παρούσα Δημοτική Αρχή, για να συνεχίσουμε και ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε.

ΑλλάΖΟΥΜΕ τη ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ μας!

ΣυνεχίΖΟΥΜΕ μαζί σας!

Με εκτίμηση στους ενεργούς πολίτες

 

 

 

Αριστείδης (Άρης) Χατζησαββίδης

Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Δήμου Νέας Ιωνίας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με τη Δύναμη Προοπτικής

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU