Μιχαέλα Χείλαρη – Συνάντηση με τη δήμαρχο Νέας Ιωνίας και σχέδια για δημιουργία γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου

Για τη συνάντηση με τη δήμαρχο Νέας Ιωνίας και τα σχέδια για δημιουργία γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου στον Οργανισμό Πολιτισμού Νεολαίας και Άθλησης (ΟΠΑΝ) ενημερώνει ο πατέρας της Ιωνιώτισσας ταλαντούχου ποδοσφαιρίστριας Μιχαέλας Χείλαρη, Νίκος Χείλαρης.

Όπως σημειώνει «μια πολύ όμορφη συνάντηση είχε η μικρή μας Μιχαέλα Χείλαρη καλεσμένη στο γραφείο της Δημάρχου Νέας Ιωνίας κα. Θωμαΐδου η οποία δήλωσε εντυπωσιασμένη με την μικρή μας.

Σε πολύ θερμό κλίμα συζήτησαν για θέματα ποδόσφαιρου για την απόφαση της μικρής μας να ακολουθήσει τον δρόμο του επαγγελματισμου, το πώς έφτασε μέχρι εδώ αλλά και το τι θα ήθελε στο μέλλον.

Η συζήτηση έκλεισε με μια δέσμευση της Δημάρχου όσο αφορά την δημιουργία γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου στον ΟΠΑΝ με την Μιχαέλα μας να μοιράζεται τις γνώσεις της με τα μικρότερα κορίτσια που θέλουν και αυτά να γνωρίσουν την μαγεία του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Η Μιχαέλα θα είναι δίπλα σε τέτοιες ενέργειες και θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Τέλος δέχτηκε και πολλά συγχαρητήρια και ευχές για την πορεία της.

Η Δήμαρχος έκανε ένα δώρο ιδιαίτερης αξίας. Ένα κομποσχοίνι και ένα λάδι από το Άγιο Όρος στην Μιχαέλα για να την προστατεύει στον δύσκολο δρόμο που έχει διαλέξει.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Δήμαρχο Νέας Ιωνίας κα. Θωμαΐδου για την πρόσκληση για την αναγνώριση της μικρής μας,το υπέροχο δώρο αλλά πιο πολύ για την πρωτοβουλία δημιουργίας γυναικείας ομάδας στον ΟΠΑΝ.

Είναι πολύ όμορφο για ένα τόσο δραστήριο δυναμικό αλλά και ικανό παιδί να είναι συνδημιουργο μιας τόσο σημαντικής εξέλιξης. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο λοιπόν».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU