«Ίκαρος» Νέας Ιωνίας: Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Καυταντζόγλειο στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε το Σαββατοκύριακο 3-4 Ιουλίου, ο «Ίκαρος» Νέας Ιωνίας. Η ομάδα έδωσε το παρόν στους αγώνες με δύο συμμετοχές στον αγώνα των 100 μέτρων:

Μαρίνα Ζέρβα με πολύ δυνατή κούρσα στους πρωινούς προκριματικούς πέρασε στον απογευματινό τελικό με τις 16 καλύτερες αθλήτριες της Ελλάδας και με χρόνο 12.50 ολοκλήρωσε με μία πολύ καλή επίδοση τη φετινή χρονιά.

-Η 2η συμμετοχή, με την μικρότερη της αποστολής, Κατερίνα Γερογιαννοπούλου πέτυχε ατομικό ρεκόρ 12.76 σε μια κούρσα προετοιμασίας, για την επόμενη εβδομάδα, καθώς  θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της κατηγορίας της που διεξάγεται το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Γ.Σ. Ίκαρος Νέας Ιωνίας συμμετείχε για 1η φορά στο ομαδικό αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4Χ100, με τις Εύη Παπουτσή, Μαρία Ρούκα, Κατερίνα Γερογιαννοπούλου και Μαρίνα Ζέρβα, αλλά μια ατυχία τους στέρησε μια πολλή καλή επίδοση σ’ ένα αγώνισμα με υψηλό βαθμό δυσκολίας δίνοντας δείγματα δυνατής και δεμένης  ομάδας για την οποία ευελπιστούμε σε υψηλές επιδόσεις στο μέλλον. Όπως αναφέρει ο «Ικαρος» «συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας που αντιπροσώπευσαν το σύλλογό μας επάξια και μας έκαναν περήφανους!».


Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU