Μαθήματα χορού, Εργαστήρι ελληνικής χορωδιακής μουσικής, μαθήματα Μπατίκ στον Ιωνικό Σύνδεσμο στη Νέα Ιωνία

Ανακοινώσεις για τη φετινή έναρξη τριών ακόμη δραστηριοτήτων εξέδωσε ο «Ιωνικός Σύνδεσμος» και συγκεκριμένα τα μαθήματα χορού, για το εργαστήρι ελληνικής χορωδιακής μουσικής και για τα μαθήματα Μπατικ.

Αναλυτικά:

Μαθήματα χορού

Ο Ιωνικός Σύνδεσμος στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του θα πραγματοποιήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μαθήματα διεθνών και ελληνικών χορών.

«Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν πως ο χορός ήταν το δώρο των θεών προς τον άνθρωπο».

Χαρίζοντας πολλαπλά οφέλη στη σωματική, πνευματική και ψυχική μας υγεία, από την βρεφική μας κιόλας ηλικία, αποτελεί μια τέχνη – οδηγό για προσωπική και κοινωνική ευμάρεια. Για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά στο e-mail του Ιωνικού Συνδέσμου ionikossyndesmos@gmail.com. ή τηλεφωνικά στο 210-2775916 ώρες 17.30 -20.30 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΦΗΒΩΝ –ΕΝΗΛΙΚΩΝ :

ΔΕΥΤΕΡΑ 19:00 – 20:00 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΧΟΡΟΙ

20:00 – 21:00 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ( 7-12 ετών) :

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00 – 19:00 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΧΟΡΟΙ

19:00 – 20:00 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ : ΕΥΑ ΚΑΡΑΔΗΜΑ

Εργαστήρι ελληνικής χορωδιακής μουσικής

Ο Ιωνικός Σύνδεσμος στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του για την χρονική περίοδο 2023-2024, συνεργάζεται με το χορωδιακό σχήμα με την επωνυμία «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ» υπό την διεύθυνση του μαέστρου – συνθέτη Παπαδάκη Πέτρου του Γεωργίου.

Οι πρόβες του χορωδιακού σχήματος γίνονται στην αίθουσα εκδηλώσεων «Στράτος Μελεμενής» του Ιωνικού Συνδέσμου, κάθε Δευτέρα και ώρα 17.00-19.00.

Όσοι επιθυμούν να πλαισιώσουν το παραπάνω χορωδιακό σχήμα, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τον μαέστρο – συνθέτη κ. Παπαδάκη Πέτρο στο τηλέφωνο 6977 599 651 ή στο τηλέφωνο του Ιωνικού Συνδέσμου 210-2775916 ώρες 17.30-20.30 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ηλεκτρονικά στο e-mail ionikossyndesmos@gmail.com.

Μαθήματα Μπατίκ

Συνεχίζονται για 3η συνεχόμενη χρονιά τα μαθήματα Μπατίκ στον Ιωνικό Σύνδεσμο.

Με μια άκρως δημιουργική ενασχόληση, την τεχνική του μπατίκ, μια τέχνη που υπάρχει εδώ και αιώνες και έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, με πατρίδα του την Ινδονησία, θα συνεχιστούν για 3η χρονιά τα καλλιτεχνικά μαθήματα στον Ιωνικό Σύνδεσμο.

Στον φιλόξενο και πολύ ωραίο χώρο του Ιωνικού, αυτόν που για πολλά χρόνια εκθέτει τις δημιουργίες των Ιωνιωτών δημιουργών, θα μάθουμε την τεχνική του χειροποίητου μπατίκ και την χαρά να παρουσιάσουμε μοναδικές χειροτεχνίες σε ύφασμα από μετάξι.

Δεν είναι ζωγραφική σε ύφασμα το μπατίκ, είναι βάψιμο υφάσματος με τα ειδικά χρώματα και ειδικό ζεστό κερί.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και ώρες 17.00-19.00 στο κτίριο του Ιωνικού Συνδέσμου, στον 1ο όροφο, (Τσουρουκτσόγλου 1 & Λ. Ηρακλείου 251, Νέα Ιωνία).

Επιμέλεια Προγράμματος, Φωτεινή Ρόδη.

Για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά στο email του Ιωνικού Συνδέσμου ionikossyndesmos@gmail.com. και τηλεφωνικά στο 210-2775916 ώρες 17.30 -20.30 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU