Αγωνιστική Πολιτιστική Παρέμβαση: Σε «τσιφλίκι» της έχει μετατρέψει τον Ιωνικό Σύνδεσμο η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ

Για μια ακόμα φορά, γινόμαστε μάρτυρες αυθαιρεσιών, στις οποίες πρωταγωνιστούν για πολλοστή φορά σύσσωμα τα μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο διοικητικό συμβούλιο του ΙΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, όπου όπως φαίνεται νομίζουν ότι είναι «τσιφλίκι» τους…

Αυτή τη φορά, ενώ είχαμε ειδοποιηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα για συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την Δευτέρα 17/10/2022 και ώρα 9.00 το βράδυ, ενώ κάθε μέλος μας προγραμμάτισε το ημερήσιο πρόγραμμά του, παραμερίζοντας κάθε άλλη επαγγελματική ή οικογενειακή υποχρέωση, ξαφνικά αργά το μεσημέρι της Δευτέρας λάβαμε ειδοποίηση αναβολής της συνεδρίασης επειδή, όπως μας είπαν, ο πρόεδρος «κωλύεται»!!!

Και ρωτάμε εύλογα:

Δεν υπάρχει αντιπρόεδρος;;;

Βεβαίως και υπάρχει!!!

Άλλα εκλεγμένα μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης στο διοικητικό συμβούλιο υπάρχουν;;;

Βεβαίως και υπάρχουν κι αυτά!!!

Επομένως, θα μπορούσε  κάλλιστα να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση και να προχωρήσουμε το έργο του Ιωνικού Συνδέσμου χωρίς καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες.

Όμως η πλειοψηφία δεν το επιθυμεί αυτό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης που τελικά με ευθύνη της πλειοψηφίας δεν πραγματοποιήθηκε συμπεριλαμβανόταν ο τρίμηνος προγραμματισμός των εκδηλώσεων και των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας, που ήδη ο ένας μήνας έχει παρέλθει!!!

Όμως η αυθαιρεσία δεν έχει τέλος: Την ίδια στιγμή που εκτυλίσσονταν τα παραπάνω, λάβαμε νέα ειδοποίηση μέσω e-mail, για να αποφασίσουμε σε διά  περιφοράς (!!!) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου για την παραχώρηση αίθουσας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας!!!

Καταγγέλλουμε  στα μέλη του Ιωνικού Συνδέσμου και σε όλο τον Ιωνιώτικο Λαό, τον αντιδημοκρατικό κατήφορο της πλειοψηφίας που δεν σέβεται ούτε τις καταστατικές λειτουργείες αλλά ούτε και τις δημοκρατικές διαδικασίες του συλλόγου. Τους καταγγέλλουμε ότι λειτουργούν τον Ιωνικό Σύνδεσμο λες και είναι «μαγαζάκι τους». Τελικά όμως, έτσι εννοούν τον Πολιτισμό οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Ιωνικό Σύνδεσμο.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου:

Νώντας Κυργιάκης

Θοδωρής Παλκογιάννης

Κώστας Κατημερτζόγλου

Δέσποινα Νησίδου

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU