Έπεσε… “καμπάνα” για την υπεξαίρεση των 120.000 ευρώ στον “Ιωνικό Σύνδεσμο”

Ολοκληρώθηκε η δίκη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης ποσού άνω των 120.000 ευρώ από πρώην ταμία του Ιωνικού Συνδέσμου, όπως ενημερώνει ο ίδιος ο Ιωνικός Σύνδεσμος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ιωνικού Συνδέσμου “ολοκληρώθηκε στις 13.07.2023 μετά από δύο συνεδριάσεις ενώπιων του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, η εκδίκαση της υπόθεσης με την κατηγορουμένη πρώην ταμία του Ιωνικού Συνδέσμου, η οποία εκρίθη ένοχη κακουργηματικής υπεξαιρέσεως άνω των 120.000 ευρώ και της επεβλήθη ποινή καθείρξεως έξι (6) ετών.

Η ποινή αυτή ακολούθησε την αμετάκλητη καταδίκη της με την ποινή των 22 μηνών, για υπεξαγωγή εγγράφων.

Με την παραπάνω καταδίκη ολοκληρώθηκε η ποινική διαδικασία που αφορά την υπεξαίρεση χρημάτων από το ταμείο του Ιωνικού Συνδέσμου.

Την υπόθεση για λογαριασμό του Ιωνικού Συνδέσμου χειρίστηκαν  οι δικηγόροι Αθηνών Δημήτρης Σακαλόγλου, Ελευθέριος Παπαμιχαήλ και Μαριάννα Βελέτσου τους οποίους και ευχαριστούμε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε σε όλους αυτούς που στάθηκαν πλάι μας όλο αυτό το διάστημα και κυρίως στους μάρτυρες κατηγορίας που ήταν συμπαραστάτες σε όλη αυτή τη μακρόχρονη διαδικασία”.

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU