Ιωνικός Σύνδεσμος – Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας ” Αθέατα Καλοκαίρια”

Τα εγκαίνια της έκθεσης, «Αθέατα Καλοκαίρια» του Νίκου Καρμανιόλα, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στον Ιωνικό Σύνδεσμο. Κατά την διάρκεια της φωτογραφικής έκθεσης, παρουσία πλήθους κόσμου βραβεύθηκε από τον Ιωνικό Σύνδεσμο,  με «Εύφημο Μνεία», ο Νίκος Καρμανιόλας.

Χαιρετισμό απηύθυνε η αντιπρόεδρος του Ιωνικού Συνδέσμου Δέσποινα Γεωργαντζή, η οποία αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ανάφερε ότι η έκθεση αποτελεί την πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει για το 2022, ο Ιωνικός Σύνδεσμος.

Ο Νίκος Καρμανιόλας, ευχαρίστησε τον Ιωνικό Σύνδεσμο για την φιλοξενία του και ανέφερε ότι «δεν είμαι καλός με τα λόγια γι’ αυτό και ότι θέλω να πω το φωτογραφίζω».

Τα «Αθέατα Καλοκαίρια» είναι, «οι εικόνες που βλέπουμε στις διακοπές -εκδρομές  μας και δεν τις εξιστορούμε στην επιστροφή μας. Κάποιες φορές  δεν δίνεται σε αυτές η απαραίτητη προσοχή, δείχνουν ασήμαντες, μα τις πιο πολλές φορές επιλέγουμε να τις ξεχνάμε και να εξιστορούμε  πόσο ωραία περάσαμε στις διακοπές  για εντυπωσιασμό. Η ματαιοδοξία μας κάνει να στρέφουμε τα μάτια μας αλλού. Γεμίζουμε τα social media με εικόνες και φράσεις ενός όμορφου και αέναου καλοκαιριού. Είναι όμως έτσι;» 

Οι φωτογραφίες μας είναι ο τρόπος αφήγησης μιας ιστορίας και όχι μια απλή καταγραφή. Αποτελούν έναν τρόπο έκφρασης μέσα στο χωροχρόνο, αναδεικνύοντας προσωπικές αισθήσεις και εμπειρίες του εσωτερικό κόσμο του φωτογράφου.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκαν, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ενότητα για την Νέα Ιωνία, Χρήστος Κανλής, ο πρώην Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Αττικής, Ηρακλής Γκότσης, ο πρόεδρος του Κέντρου Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.), και της Ενώσεως Σπάρτης Μικράς Ασίας, Λουκάς Χριστοδούλου και μέλη συλλόγων και φορέων της πόλης μας.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU