Ιωνικός Σύνδεσμος: Επίσκεψη στο Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα – Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων

Το Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα – Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων, επισκεφθήκαμε με χαρά την Παρασκευή 7 Απριλίου. Η κοσμήτορας του Ιωνικού Συνδέσμου, κα Αγγελική Σαρηγιάννη, με αντιπροσωπεία του τμήματος Μπατίκ, τη δασκάλα του τμήματος κα Φωτεινή Ρόδη και τη κα Βάντα Αλαφογιαννή, παρέδωσαν στα παιδιά του Ιδρύματος πασχαλινά γλυκίσματα.

Οι χειροποίητες λαμπάδες που επιμελήθηκαν όλες οι κυρίες του τμήματος μπατίκ του Ιωνικού Συνδέσμου, δόθηκαν για το Πασχαλινό Bazaar του Ιδρύματος, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών.

Στον όμορφο χώρο του κτηρίου, μας υποδέχτηκαν, παιδιά ηλικίας από 6 έως και 18 ετών, ο προϊστάμενος του Ιδρύματος κ. Σπυρίδων Γρυλλάκης, παιδαγωγοί και εθελοντές, και αφού ανταλλάξαμε ευχές, είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για το σημαντικό έργο το οποίο επιτελείται στο Ίδρυμα, με συνέπεια και αγάπη για τα παιδιά.

Τους ευχαριστούμε ολόψυχα για την υπέροχη φιλοξενία τους. Ο Ιωνικός Σύνδεσμος, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί και άλλες δράσεις σε συνεργασία με το Ίδρυμα, στην διάρκεια του έτους.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, όλες τις κυρίες του τμήματος Μπατίκ, για τις υπέροχες δημιουργίες.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU