Ανακοίνωση της «Αγωνιστικής Πολιτιστικής Παρέμβασης» του Ιωνικού Συνδέσμου

Εγκρίθηκαν τα ψηφίσματα της «Αγωνιστικής Πολιτιστικής Παρέμβασης» από την γενική συνέλευση του Ιωνικού Συνδέσμου

H Γενική Συνέλευση του Ιωνικού Συνδέσμου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28/1/2024, έπειτα από πρόταση της «Αγωνιστικής Πολιτιστικής Παρέμβασης» ομόφωνα απαιτεί τo φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ και το Κέντρο Υγείας Ν. Ιωνίας να συνεχίσουν τη λειτουργία τους και να εξασφαλιστεί η στέγασή τους σε κατάλληλο κτήριο καθώς και να στελεχωθούν με το απαραίτητο μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, αλλά και να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι.

Επίσης, υιοθέτησε ομόφωνα το ψήφισμα συμπαράστασης της «Αγωνιστικής Πολιτιστικής Παρέμβασης» στους αγώνες των μαθητών, των φοιτητών και των εκπαιδευτικών ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, με ιδιαίτερη αναφορά στους μαθητές της Νέας Ιωνίας που δίνουν ένα αληθινό μάθημα δημοκρατίας. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε ότι οι μαθητές της πόλης μας, μέσα από μαζικές Γενικές Συνελεύσεις αποφασίζουν τις κινητοποιήσεις τους και βιώνουν μια πολύ άσχημη κατάσταση στα σχολεία τους, όπου σαν «χάρτινος πύργος» καταρρέουν οι μεγάλες κουβέντες της κυβέρνησης για το «ψηφιακό σχολείο», με τα καλοριφέρ να σκάνε μέσα στο μάθημα, να πέφτουν σοβάδες, ενώ συνεχίζονται τα μαθήματα σε κοντέινερ.

Επιπλέον, η γενική συνέλευση, μετά από πρόταση της «Αγωνιστικής Πολιτιστικής Παρέμβασης», αποφάσισε ομόφωνα την διεξαγωγή καταστατικής γενικής συνέλευσης του συλλόγου εντός του επόμενου εξαμήνου.

Τέλος, με ψήφους 76 υπέρ και 47 κατά κατήγγειλε την πλειοψηφία της απερχόμενης διοίκησης του συλλόγου, που με μεθόδευση απέκλεισε 200 νέα μέλη του Ιωνικού Συνδέσμου από τις εκλογές που διεξάγονται αυτές τις μέρες.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU