Ιωνικός Σύνδεσμος: Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων κατασκευών

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο γεμάτο παιδικές φωνές, χαμόγελα, ευχές, Κάλαντα και ποιήματα είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε στο Ιωνικό Σύνδεσμο!

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, η αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ορόφου του Ιωνικού Συνδέσμου, γέμισε από μικρούς άλλα και μεγάλους που επισκέφτηκαν το Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων κατασκευών, όπου τα παιδιά μαζί με την αντιπρόεδρο του Ι.Σ., Δέσποινα Γεωργαντζή, έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα στολίδια και ευχετήριες κάρτες.

Στο χώρο είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε και παιδιά από το Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα – Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων, συνοδευόμενα από τις κυρίες εκπαιδευτικούς, Χριστίνα Οικονόμου, Ντίνα Παπασχάλη, και την ειδική Σύμβουλο Παιδαγωγικού και μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος, Φωτεινή Παπαδοπούλου.

Μαζί μας συμμετείχε μικρό σύνολο πνευστών της Νεανικής Ορχήστρας του Ιωνικού Συνδέσμου υπό την καθοδήγηση του Αρχιμουσικού Στάθη Κιοσόγλου.

Οι μικροί μας φίλοι πέρασαν υπέροχα και έφυγαν ενθουσιασμένοι, αφήνοντας πίσω, τα όμορφα χαμογελά τους, πολλές ευχές για τα Χριστούγεννα και την Καινούργια Χρονιά!

Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλες τις κυρίες του τμήματος μπατίκ και την δασκάλα τους Φωτεινή Ρόδη, για τις υπέροχες δημιουργίες που επιμελήθηκαν για τα παιδιά τους Ιδρύματος Χατζηκώνστα, τις οποίες παρέδωσε η Κοσμήτορας του Ι.Σ., Αγγελική Σαρηγιάννη, καθώς επίσης και για την ευγενική τους προσφορά τις κυρίες Μαρία Χατζητζιώτζια, Δήμητρα Τζιάνου και την Κατερίνα Ισοπούλου.

 

Την εκδήλωση επιμελήθηκε η Αντιπρόεδρος και υπεύθυνη παιδικού προγράμματος Δέσποινα Γεωργαντζή.

Ο Ιωνικός Σύνδεσμος, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί και άλλες δράσεις σε συνεργασία με το Ίδρυμα Χατζηκώνστα, από το νέο έτος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ενότητα για την Νέα Ιωνία, Χρήστος Κανλής, οι δημοτικές σύμβουλοι της “Ενότητα Για Τη Νέα Ιωνία, Όλγα Ακιανίδου και Φιλίππα Αθυμαρίτου, ο Πρόεδρος του Κέντρου Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.), και της Ενώσεως Σπάρτης Μικράς Ασίας, Λουκάς Χριστοδούλου, και η δασκάλα χορού του Ι.Σ., Εύα Καραδήμα.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU