Ιωνικός Σύνδεσμος: Παιδική Χριστουγεννιάτικη παράσταση «Τα στολίδια της Αγάπης»

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, η αίθουσα εκδηλώσεων του Ιωνικού Συνδέσμου «Στράτος Μελεμενής», γέμισε από πολλά μικρά χαμόγελα δημιουργίας και συνεργασίας. Μια παράσταση φτιαγμένη  με πολύ αγάπη, με μεράκι και εθελοντική δουλειά, αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς της Αντιπροέδρου του Ι.Σ, Δέσποινας Γεωργαντζή, της θεατρολόγου Ισμήνης Σακελλαροπούλου, και του επίτιμου Προέδρου του Ι.Σ, Τάκη Κωστιδάκη, στην υποστήριξη του ήχου και των φώτων, που γίνεται, με το αναμενόμενο αποτέλεσμα να μας εκπλήσσει πάντα ευχάριστα.

Τα μικρά αλλά και λίγο μεγαλύτερα «ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ», στα πρώτα τους καλλιτεχνικά βήματα έλαμψαν πάνω στη σκηνή του Ι.Σ., είπαν ποιήματα, κάλαντα, τραγούδησαν και σαν Στολίδια της Αγάπης μας μετέφεραν το μήνυμα των Χριστουγέννων.

Χαμόγελα χαράς, από όλους όσους ήμασταν εκεί μα κυρίως χαμόγελα χαράς από τους μικρούς πρωταγωνιστές και τους γονείς τους.

Θεοδώρα, Στρατή,  Μαριλίτα, Ελένη, Πελίνα, Εβελίνα, Αχιλλέα, Παναγιώτη, Ουαλίντ, Γιώργο, Δήμητρα, Αναστασία και Βασίλη, Μπράβο σας, ήσασταν υπέροχοι και σας ευχαριστούμε πολύ !!! Μπράβο και στις δασκάλες σας Δέσποινας Γεωργαντζή και Ισμήνη Σακελλαροπούλου.

«Χριστούγεννα, παιδί μου, σημαίνει αγάπη. Κάθε φορά που ανοίγεις την ψυχή σου να προσφέρεις αγάπη, να προσφέρεις βοήθεια, είναι Χριστούγεννα». Dale Evans Rogers.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ενότητα για την Νέα Ιωνία, Χρήστος Κανλής, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία, Βασίλης Χριστοδούλου, η δημοτική σύμβουλος της “Ενότητα Για Τη Νέα Ιωνία, Όλγα Ακιανίδου, ο Πρόεδρος του Κέντρου Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.), και της Ενώσεως Σπάρτης Μικράς Ασίας, Λουκάς Χριστοδούλου, η Δ/ντρια του 1ου Νηπιαγωγείου Νέας Ιωνίας, Κατερίνα Νάκου και η δασκάλα χορού του Ι.Σ., Εύα Καραδήμα.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU