Ηράκλειο: 3 Χρυσά μετάλλια και 2 Χάλκινα για τον Ο.Γ.ΗΡ.Α στο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής “Aphrodite Cup 2021”!

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλήτριες  του Ο.Γ.ΗΡ.Α στο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής “ Aphrodite Cup 2021”  που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Ταεκβοντο) 24 με 26 Σεπτεμβρίου 2021!

O  Ο.Γ.ΗΡ.Α. συμμετείχε με τις αθλήτριες του συλλόγου Άννα Μποστάνη, Χριστίνα Ρουσέλη και  Αγγελική Τσατσάνη στην κατηγορία non fig Seniors & Juniors. Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η αθλήτρια του Ο.Γ.ΗΡ.Α  Χριστίνα Ρουσέλη και στα 3 όργανα που αγωνίστηκε! Κατέκτησε 1η Θέση και χρυσό μετάλλιο στο στεφάνι, 1η Θέση και χρυσό μετάλλιο στη μπάλα και 1η Θέση και χρυσό μετάλλιο στις κορίνες!

Η Άννα Μποστάνη κατέκτησε 3η Θέση και χάλκινο μετάλλιο στην μπάλα, 3η Θέση και χάλκινο μετάλλιο στην κορδέλα και 4η θέση στο στεφάνι! Η Αγγελική Τσατσάνη κατέλαβε την 7η θέση στην προνομιούχο οκτάδα στη μπάλα και στην κορδέλα και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στις κορίνες.

Από το ταπί του σταδίου «παρέλασαν» συνολικά 170 αθλήτριες από 15 χώρες (Αυστραλία, Βουλγαρία, Κύπρος, Εσθονία, Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία, Καζακστάν, Κιργιστάν, Κορέα, Μεξικό, Πολωνία, Ισπανία, Ρωσία και Ελλάδα) μεταξύ των οποίων σπουδαίες παρουσίες, όπως η καταξιωμένη Ιταλίδα Αλεξάντρα Ατζουρτζουκουλέζε, η ανερχόμενη συμπατριώτισσά της, Σοφία Ραφαέλι, η πολλά υποσχόμενη Βουλγάρα Τατιάνα Βολοζάνινα καθώς και η πρωταθλήτρια Ελλάδας Μαρία Δερβίση, έναν μήνα πριν από την συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.

Οι αθλήτριες του Ο.Γ.ΗΡ.Α. άφησαν θετικές εντυπώσεις και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες του Ο.Γ.ΗΡ.Α και στις προπονήτριες Λίνα Παπαδαμάκη και Μαρία Χάρακα!

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU