Ηράκλειο Αττικής: Άνοιξαν και πάλι τα δημοτικά γυμναστήρια – δέχονται και νέες εγγραφές

Ξεκινούν για ακόμα μια χρονιά τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τους κατοίκους της πόλης που θέλουν να βάλουν την γυμναστική στη ζωή τους. Από τη 1η Σεπτεμβρίου τα δημοτικά γυμναστήρια και τα αθλητικά τμήματα είναι και πάλι στη διάθεση των δημοτών, τόσο για τα παλιά μέλη, όσο και για εκείνες και εκείνους που θα θελήσουν να συμμετέχουν για πρώτη φορά.

Όσοι Ηρακλειώτες, λοιπόν, ενδιαφέρονται να εγγραφούν στις αθλητικές υποδομές του Δήμου μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους γυμναστήρια:

Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη», Ζεφύρου 21, τηλ.: 2102832049

Γήπεδο ποδοσφαίρου – τένις , Πράσινου Λόφου 98-100, τηλ.: 2102717193

Γυμναστήριο, Λεωφ. Ηράκλειου 315, τηλ.: 2102792468

Γυμναστήριο, Λεωφ. Πλαπούτα 78, τηλ.: 2102841111

Είναι αυτονόητο ότι σε όλους τους χώρους και τα προγράμματα άθλησης ισχύουν και τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από την πανδημία, όπως έχουν οριστεί από τις κεντρικές αποφάσεις των αρμόδιων υπουργείων.

Θυμίζουμε, το Κλειστό Γυμναστήριο της οδού Ν. Καζαντζάκη θα παραμείνει για λίγο ακόμα διάστημα κλειστό καθώς έχουν ξεκινήσει εργασίες ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης (με χρήματα που διεκδίκησε και πέτυχε η δημοτική αρχή από το πρόγραμμα Φιλόδημος του Υπουργείου Εσωτερικών) ώστε, σύντομα, να παραδοθεί ανανεωμένο και σύγχρονο στους πολίτες που θα αθλούνται εντός.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU