Ηράκλειο Αττικής – Εφηβεία: 3ο webinar του ΕΔΔΥΠΠΥ και του δήμου για την Υγεία των παιδιών

Πως μπορεί ο γονέας να σταθεί δίπλα στο παιδί του κατά τα απαιτητικά χρόνια της εφηβείας; Αυτό και άλλα παρόμοια ερωτήματα για μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους της ζωής του παιδιού απαντώνται στο 3ο διαδικτυακό σεμινάριο που οργανώνει το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) με τη συμμετοχή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, στο πλαίσιο του ενημερωτικού κύκλου για την Αγωγή Υγείας των Παιδιών. Το νέο webinar είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 15 Ιουνίου στις 18.30 και μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται εντελώς δωρεάν. Αρκεί να στείλουν ένα mail με έκφραση ενδιαφέροντος στο kepygeiasirakleio@gmail.com για να λάβουν, ακολούθως, σύνδεσμο και οδηγίες.

Το σεμινάριο γίνεται σε συνεργασία με τον δρ. Αναστάσιο Χατζή (Παιδίατρος – Εντατικολόγος, τ. Συντονιστής-Διευθυντής ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», μέλος ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών).

Ο κύκλος του σεμιναρίου «Αγωγή Υγείας για Παιδιά» αποτελείται από 3 θεματικές ενότητες: Ατυχήματα, Εξαρτήσεις (έγιναν ήδη) και Εφηβεία. Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί), που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης  με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση  ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους και να λειτουργήσουν προστατευτικά με γνώμονα την πρόληψη.

Το πρόγραμμα υλοποιείται υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU