Ηράκλειο Αττικής: Ηλίας Αβασκαντήρας – το διεθνές top model που «τρέχει» κρεοπωλείο στην πόλη

Μερικά χρόνια πριν, η είδηση ήταν ότι ο γιος ενός κρεοπώλη από το Ηράκλειο Αττικής, ο Ηλίας Αβασκαντήρας, έγινε διεθνές top model. Ένας νέος ιδιαίτερα ενδιαφέρον κύκλος άνοιξε και η είδηση πλέον είναι ότι ένα διεθνές top model, μόλις ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού, ανέλαβε το κρεοπωλείο της οικογένειάς του στο Ηράκλειο Αττικής.

Όπως διαβάζουμε στο newsbreak.gr, «ο Ηλίας Αβασκαντήρας, ο οποίος ζούσε για καιρό στην Αμερική και την Ευρώπη κάνοντας φωτογραφίσεις μόδας και περπατώντας σε πασαρέλες διάσημων οίκων, επέστρεψε στην Ελλάδα.

Το διάσημο μοντέλο μόλις ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού ανέλαβε το κρεοπωλείο της οικογένειάς του, επισημοποίησε τη σχέση του με τη γυναίκα της ζωής του και πρόσφατα έγινε πατέρας μιας χαριτωμένης κορούλας. Δεν τις λες και λίγες αλλαγές…

Για τον Ηλία όλα άρχισαν σε ηλικία 18 ετών, όταν τον ανακάλυψε η μετέπειτα booker του στα social media. Εκείνος, αν και δεν είχε σκεφτεί μέχρι τότε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, είδε την πρότασή της ως μια ευκαιρία ζωής και την άρπαξε. Παράλληλα, καθώς η επιχείρηση της οικογένειάς του στο Νέο Ηράκλειο πέρασε στα δικά του χέρια, φρόντισε να φοιτήσει και σε σχολή κρεοπωλών, ώστε να γνωρίζει καλά και αυτό το αντικείμενο.

Ως μοντέλο έχει περπατήσει σε πασαρέλες της Νέας Υόρκης, του Μιλάνου και του Παρισιού, έχει συνεργαστεί με τον Giorgio Armani και τους Dsquared, έχει κάνει φωτογραφίσεις σε κορυφαία περιοδικά μόδας του κόσμου, ενώ έχει υπάρξει το πρόσωπο εταιρίας εσωρούχων στη Σκανδιναβία.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Ηλίας Αβασκαντήρας συνδύαζε τις δύο ιδιότητές του και πηγαινοερχόταν στην Ελλάδα. Έπειτα ήρθε η πανδημία, που οδήγησε τα βήματά του πίσω στην Αθήνα σε μόνιμη βάση, καθώς είχε προηγηθεί ο έρωτάς του με την αγαπημένη του Βάνια, με την οποία γνωρίστηκαν στο εξωτερικό και συνειδητοποίησαν ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Φυσικά η κόρη τους, Θέα, που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες, έκανε το ζευγάρι να «πετάξει» στον έβδομο ουρανό.

Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή της συντρόφου του κάτω από μια κοινή εικόνα τους στο Instagram. «Ο Ηλίας είναι ο άνθρωπος που παράτησε μια σημαντική καριέρα στο μόντελινγκ (από αυτές που υφίστανται αλήθεια) στο εξωτερικό και μια Νέα Υόρκη, που τη λάτρευε, για όσα εκεί είχε και θα έχτιζε, για να γυρίσει στην Αθήνα και να ζήσουμε μαζί, χωρίς να ξέρει καν τι σημαίνει συμβιώνω με τη Βάνια» γράφει -μεταξύ άλλων- στη δημοσίευσή της η σύντροφός του».

Βλέποντας αναρτήσεις στα social media, καταλαβαίνουμε ότι στο κρεοπωλείο του Ηλία Αβασκαντήρα, το SoN of a Butcher, υπάρχει κρέας υψηλών προδιαγραφών: Βιολογικές επιλογές, black angus, dry aged ιδιαίτερα παρασκευάσματα, ιδιαίτερες κοπές, κ.τ.λ.

Διαβάστε ΕΔΩ, συμβουλές που είναι επίκαιρες, ανεξαρτήτως εποχής.

Δείτε μια χαρακτηριστική ανάρτηση στο facebook:

Ωστόσο, παραμένει ιδιαίτερα ενεργή και η ιδιότητα του μοντέλου. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία κάτω, από το σχετικό αφιέρωμα της Lifo με τίτλο Faces of the Summer

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU