Ηράκλειο Αττικής: Συγκέντρωση σχολικών ειδών & ειδών καθαρισμού για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συνεχίζει να στηρίζει τους πυρόπληκτους κατοίκους της Εύβοιας. Το Σώμα Εθελοντών μαζί με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου πραγματοποιούν δράση συγκέντρωσης των απαραίτητων υλικών για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τα οποία θα διατεθούν στο Δήμο Μαντουδίου. Συγκεκριμένα θα συγκεντρωθούν σχολικά είδη, είδη προσωπικής υγιεινής και είδη γενικού καθαρισμού.

Όσοι Ηρακλειώτες θέλουν να προσφέρουν μπορούν να απευθύνονται Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 14.00

  • στο Γραφείο του Σώματος Εθελοντών (1ος όροφος δημαρχείου, δίπλα στο ΚΕΠ)
  • στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος)

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Σώματος Εθελοντών 2132000188 ή στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου 2132000272.

«Καλούμε τους συμπολίτες μας να γίνουν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια χορηγώντας ό,τι από τα παραπάνω είδη μπορούν, ώστε όλοι μαζί να δώσουμε ελπίδα στους συνανθρώπους μας που, κάτω από εφιαλτικές συνθήκες, έχασαν τα πάντα», σχολιάζει ο  υπεύθυνος του Σώματος Εθελοντών, Πέτρος Ελευθεριάδης.

«Δεν θέλουμε κανένα παιδί να μείνει χωρίς τα απαραίτητα με το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς. Όπως και στις άλλες μας δράσεις, ξέρουμε ότι οι Ηρακλειώτες θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας και θα ενισχύσουν την προσπάθεια να βοηθήσουμε τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας», το μήνυμα της αντιδημάρχου, Δέσποινας Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU