Ηράκλειο: Περιστατικό ακραίου bullying σε βάρος μαθητή στο σχολείο – ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1

Ένα νέο περιστατικό ακραίου bullying σε σχολικό χώρο έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Ούτε λίγο ούτε πολύ ένας 15χρονος μαθητής Λυκείου σταμάτησε προσωρινά το σχολείο, καθώς δέχεται απειλές από συμμαθητές του, οι οποίοι μάλιστα έφτασαν μέχρι το σημείο να τού επιτεθούν μέσα στην τάξη.

Το πολυεπίπεδο bullying που δέχεται ο 15χρονος από συνομήλικούς του περιέγραψε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η μητέρα του μαθητή, κάτοικος Νέου Ηρακλείου.

Όπως δηλώνει η ίδια, περίπου δέκα παιδιά έχουν δημιουργήσει ομάδα στο Instagram, μέσω της οποίας, εκτός του ότι εκφοβίζουν, απειλούν ευθέως τον γιο της.

Όπως αναφέρει το debater.gr, η μητέρα του παιδιού απευθύνθηκε στην αστυνομία, που όμως την απέτρεψε από το να κινήσει νομική διαδικασία, αφού όπως της είπαν «θα πάρει 3-4 χρόνια και το παιδί θα είναι φοιτητής».

Απευθύνθηκε στη συνέχεια στον λυκειάρχη του σχολείου, ο οποίος κάλεσε τα παιδιά που απολογήθηκαν στον 15χρονο και χθες κάλεσε και τους γονείς τους, οι οποίοι επίσης απολογήθηκαν στον 15χρονο και τη μητέρα του.

Μέχρι τότε, όμως, η μητέρα είπε, «δεν τον στέλνω στο σχολείο γιατί του επιτέθηκαν στο προαύλιο όταν έγινε γνωστό το θέμα».

Εξηγώντας γιατί απευθύνθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», είπε πως «συζητώντας με τον γιο μου, διαπίστωσα ότι, πάρα πολλά παιδιά έχουν δεχθεί εκφοβισμό».

Κατέληξε, μάλιστα, λέγοντα πως λίγες μέρες πριν άγνωστοι επιτέθηκαν σε ανήλικους κοντά στο ΟΑΚΑ και τούς πήραν τα κινητά. Ακόμα, πριν από δυο μέρες ανήλικοι, μεταξύ των οποίων και 10χρονος, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, επιτέθηκαν με βία σε ανήλικο, στην πλατεία του Ηλεκτρικού στο Ηράκλειο.

Πηγή: www.ant1news.gr

Δείτε εδώ τα μηνύματα:

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU