Ηράκλειο Αττικής: “Το «Ηράκλειο Αλλιώς» είναι εδώ για να τιμήσει την ψήφο σας!”

Χθες, Κυριακή 8 Οκτωβρίου το «Ηράκλειο Αλλιώς» απέκτησε και επίσημα φωνή!

Χάρη στην ψήφο σας και στην υποστήριξή σας όλο αυτό τον καιρό, το «Ηράκλειο Αλλιώς» ήρθε για να εκπροσωπήσει όλους εσάς που μας πιστέψατε, όλους εσάς που συμπορευτήκατε μαζί μας και όλοι μαζί να συνεχίσουμε να έχουμε εμπεριστατωμένο λόγο με προτάσεις και θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας.

Το «Ηράκλειο Αλλιώς» έδωσε έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα. Το «Ηράκλειο Αλλιώς» μίλησε με πρόγραμμα και σχέδιο. Το «Ηράκλειο Αλλιώς» είναι υπερήφανο, γιατί στηρίχτηκε στις δικές τους δυνάμεις, στους ανθρώπους του, που με ήθος διεκδίκησαν την ψήφος σας, το «Ηράκλειο Αλλιώς» που συνομίλησε με όλους εσάς και μοιράστηκε προβληματισμούς αλλά και λύσεις, το «Ηράκλειο Αλλιώς» που ήρθε για να μείνει, το «Ηράκλειο Αλλιώς», που είμαστε όλοι μαζί.

«Θέλω, να ευχαριστήσω και δημόσια τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της αυτοδιοικητικής μας «οικογένειας», που με εμπιστεύτηκαν, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, που δεν έχασαν το χαμόγελο, την ευγένεια και την αξιοπρέπειά τους ούτε μια στιγμή. Είμαστε μια ομάδα ενωμένη, δυνατή, με ομοψυχία, με αγάπη για τον τόπο μας, με αγάπη και σεβασμό για τον συνάνθρωπο κι έτσι θα συνεχίσουμε και σήμερα και αύριο. Είμαι υπερήφανος για καθεμία και κάθε έναν, γιατί οι κοινές μας αρχές δεν τέθηκαν ποτέ υπό διαπραγμάτευση. Είμαι υπερήφανος για όλους μας, γιατί με τη στάση μας δείξαμε τι θα πει ευγενής άμιλλα, τι θα πει πολιτικός πολιτισμός. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, τους συνδημότες μας, που μας τιμήσατε με την ψήφο σας. Δεσμευόμαστε, ότι θα ανταποδώσουμε την τιμή που μας κάνατε υπηρετώντας το συμφέρον της πόλης μας από τη θέση που εσείς μας δώσατε στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη βελτίωση της ζωής όλων μας στο κοινό μας σπίτι, στο Ηράκλειο», Νίκος Μπαρμπούνης.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU