«Ηράκλειο Αλλιώς»: Χάρισε χαρταετούς στα παιδιά του Ηρακλείου

Χαρταετούς με ζωηρά και έντονα σχέδια μοίρασε η δημοτική παράταξη «Ηράκλειο Αλλιώς» στα παιδιά της πόλης του Ηρακλείου Αττικής, το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου. Ένα ηλιόλουστο διήμερο έγινε ακόμα πιο φωτεινό και χρωματιστό παίρνοντας χρώμα από τα σχέδια των χαρταετών και φως από τα λαμπερά χαμόγελα των παιδιών.

Τα παιδιά περίμεναν με πολύ χαρά την κίνηση αυτή, η οποία είχε πραγματοποιηθεί και την περασμένη χρονιά. Ενθουσιασμένοι γονείς και παιδιά διάλεξαν τον χαρταετό με το σχέδιο της προτίμησής τους και αντάλλαξαν ευχές με τον Νίκο Μπαρμπούνη και τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, Παύλο Ανδριά, Μαίρη Αντωνίου, Χρήστο Βλαχιώτη, Μιχάλη Δημητρακουλάκο, Αγγελική Καφετζή, Μαρία Σιδερή, Κατερίνα Σιουρούνη και Δημήτρη Χρηστίδη.

Μια συμβολική κίνηση προσφοράς, μια κίνηση αλληλεγγύης προς οικογένειες και παιδιά που πιθανόν να δυσκολεύονται ή και όχι, μια κίνηση αγάπης. Πολλές φορές τα απλά καθημερινά πράγματα, αυτά που θεωρούμε αυτονόητα, μπορεί τελικά να μην είναι.

Οι χαρταετοί μοιράστηκαν στις εκκλησίες της Παναγίτσας , του Αγίου Γεωργίου, του Αγίου Νεκταρίου, της Αγίας Τριάδας και του Αγίου Λουκά, σε αγαστή συνεργασία με τους πατέρες Ιγνάτιο, Παΐσιο, Νικόλαο, Μιχάλη και  Χαβιέρ.

Με την ευχή όλων τα παιδιά να καταφέρουν να πετάξουν ψηλά τους χαρταετούς την Καθαρά Δευτέρα, που πλησιάζει, αλλά κυρίως να είναι πάντα η ζωή τους γεμάτη χαρά, χαμόγελα και όμορφα όνειρα.

«Είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά. Είναι σημαντικό, να νοιώθουν ότι η πόλη που ζουν και μεγαλώνουν φροντίζει γι’ αυτά. Είμαστε στο πλευρό των οικογενειών και συμβάλλουμε με όποιο τρόπο μπορούμε στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους ιερείς των εκκλησιών που με χαρά μας περίμεναν και φέτος για να χαρίσουμε μαζί τους χαρταετούς στους μικρούς μας συμπολίτες. Μια μικρή συμβολική κίνηση από το «Ηράκλειο Αλλιώς» που κρύβει μέσα της πολύ αγάπη. Καλές Απόκριες και καλά κούλουμα σε όλους!» ευχήθηκε ο Νίκος Μπαρμπούνης, υποψήφιος Δήμαρχος.

 

Νίκος Μπαρμπούνης
Υποψήφιος Δήμαρχος
Ηρακλείου Αττικής

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU