Το ΚΚΕ για τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή για φλέγοντα προβλήματα της Ν. Ιωνίας

Το προηγούμενο διάστημα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ κατέθεσε μια σειρά ερωτήσεις στη Βουλή που αφορούν ορισμένα φλέγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της Ν. Ιωνίας. Συγκεκριμένα κατέθεσε 4 ερωτήσεις που αφορούσαν:

  1. Την ανάγκη επίλυσης του προβλήματος στέγασης του Κέντρου Υγείας Ν. Ιωνίας το οποίο αντιμετωπίζει τον κίνδυνο έξωσης από τον ιδιοκτήτη του κτιρίου.
  2. Την ανάγκη έργων συντήρησης και ανάπλασης του δημοτικού σταδίου Ν. Ιωνίας που αντιμετωπίζει μια σειρά σημαντικά προβλήματα.
  3. Την ανάγκη στελέχωσης και αντιμετώπισης μιας σειράς προβλημάτων του υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ στη Ν. Ιωνία.
  4. Την ανάγκη δημιουργίας παιδικού σταθμού στις γειτονιές της Καλογρέζας και της Αλσούπολης αφού είναι από τις γειτονιές που δεν έχουν καθόλου δημοτικό παιδικό σταθμό.

Για την 1η ερώτηση δεν έχει δοθεί απάντηση εδώ και μήνες. Για τις άλλες 3 ερωτήσεις, οι απαντήσεις που έδωσαν τα αρμόδια Υπουργεία κυριολεκτικά αποτελούν γενικές «εκθέσεις ιδεών» που δεν απαντούν ουσιαστικά σε κανένα ερώτημα! Για την ακρίβεια απαντούν λέγοντας ουσιαστικά πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα! Αντίστοιχες «απαντήσεις» δίνει και η δημοτική αρχή Θωμαΐδου σε αντίστοιχες ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δημοτικό συμβούλιο.

Είναι φανερό πως η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως αντίστοιχα έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, απαξιοί πλήρως να δώσει απαντήσεις και πραγματικές λύσεις στα φλέγοντα προβλήματα του λαού όπως τα παραπάνω που έθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ. Την ίδια αντιλαϊκή αντιμετώπιση επιφυλάσσουν ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ που απέρριψαν το τελευταίο διάστημα μια σειρά τροπολογίες του ΚΚΕ όπως για την παύση των πλειστηριασμών στα σπίτια του λαού, την κατάργηση του ΦΠΑ σε είδη λαϊκής κατανάλωσης και άλλες.

Καλούμε το λαό της Ν. Ιωνίας να βγάλει τα συμπεράσματά του και από την συγκεκριμένη στάση της κυβέρνησης αλλά και των υπόλοιπων κομμάτων. Στις επικείμενες εκλογές να ενισχύσει αποφασιστικά το ΚΚΕ γιατί μόνο έτσι θα δυναμώσει η φωνή του, θα δυναμώσουν οι διεκδικήσεις του ενάντια στην οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Γιατί τελικά το πραγματικό δίλλημα των εκλογών είναι: Ή θα είναι δυνατός ο λαός ή θα είναι δυνατή η οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση και ο λαός αδύναμος.

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU