Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Συγκέντρωση ρούχων και κλινοσκεπασμάτων για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συνεχίζει την προσπάθεια για να υποστηρίξει τους κατοίκους της Θεσσαλίας που χτυπήθηκαν από τις πλημμύρες, αναπροσαρμόζοντας τις δράσεις του ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Έτσι, μετά από τις νέες οδηγίες των αρμόδιων φορέων, από την Τρίτη 12/9 έως και την Παρασκευή 15/9, 8.30 το πρωί με 13.30 το μεσημέρι, σε συνεργασία με το Σώμα Εθελοντών του Δήμου στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος) θα συλλέγονται καθαρός ρουχισμός και κάθε είδους καθαρά κλινοσκεπάσματα (σεντόνια, κουβέρτες, sleeping bags κτλ).

Θα ακολουθήσει το Σάββατο ειδική δράση με το Όλοι Μαζί Μπορούμε, στην οποία θα μαζευτούν σχολικά είδη (θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση – πρόσκληση). Ήδη σχολεία της πόλης έχουν ξεκινήσει τη συλλογή ώστε να προστεθούν στην αποστολή του Δήμου.

«Δήμος και δημότες έχουμε αποδείξει ότι είμαστε πάντα παρόντες όπου και όποιοι κι αν μας χρειάζονται. Έτσι κάνουμε και τώρα για τους συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία που έχασαν μια ολόκληρη ζωή μέσα σε λίγες ώρες. Δεν θα τους αφήσουμε να χάσουν όμως την ελπίδα», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU